Uniikki siivouspalvelu Siivousvuokselta

Siivouspalvelut Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi Oy on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Yrityksemme on palvellut menestyksekkäästi asiakkaitaan jo lähes 30 vuoden ajan. Meidän tiimissämme työskentelee noin 20 ammattitaitoista työntekijää ja suurimmalla osalla heistä on yli viiden vuoden kokemus yrityksestämme.

Siivousvuoksi tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut niin paikallisille liikkeille ja yrityksille, kuin kotitalouksillekin. Olemme erikoistuneet myös ongelmakohteiden siivoamiseen ja meillä on vankkaa asiantuntemusta näiden tilanteiden hoitamisessa. Panostamme jatkuvasti työturvallisuuteen ja kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti. Lisäksi tarjoamme heille säännöllisesti työtä tukevaa koulutusta varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun tarjoamisen asiakkaillemme.

Yrityksemme taustaa

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa yrittäjä Tuula Asikainen, jolla on alalta vankka kokemus ja ammattitaito. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja esimerkiksi 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Tuula on toiminut Siivousvuoksessa jo lähes kolme vuosikymmentä.

Emme liiemmin edes mainosta, vaan työ puhukoon puolestaan”, kertoo Tuula Asikainen. Uskomme vahvasti siihen, että tyytyväiset asiakkaat ja heidän suosituksensa vat parasta markkinointia, mitä yritys voi saada. Tämä periaate on ohjannut toimintaamme alusta asti ja auttanut meitä luomaan vahvan maineen alueellamme.

Luotettava Kumppani

Olemme ylpeitä siitä, että meidät on valittu Luotettavaksi Kumppaniksi. Olemme hankkineet tilaajavastuu.fi:n ylläpitämän palvelun, joka sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Tämä vahvistaa luottamusta ja osaltaan osoittaa sitoutumisemme asiakaslähtöiseen toimintaan. Meille on tärkeää varmistaa, että yhteistyökumppanimme voivat olla varmoja siitä, että tehdessään kanssamme yhteistyötä, he tekevät sen luotettavan ja asiantuntevan yrityksen kanssa.

Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja teemme kaikkemme sen eteen, että asiakkaidemme tarpeet ja odotukset täyttyvät jokaisella siivouskerralla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit