Tietoa yrityksestä

Imatralainen Siivousvuoksi on toiminut menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta. Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Siivousvuoksi hoitaa niin paikallisten liikkeiden ja yritysten kuin kotienkin siivoukset. Asiantuntemusta löytyy myös ongelmakohteisiin.

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa Tuula Asikainen. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja kokemusta Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta 10 vuotta sekä yrittäjänä Siivousvuoksessa yli 20 vuotta.

Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti ja työtä tukevaa koulutusta järjestetään vuosittain. Olemme ostaneet tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani -palvelun, jonka ylläpitämä raportti sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot.

 

”- Emme liiemmin edes mainosta, vaan työ puhukoon puolestaan.”
Tuula Asikainen, toimitusjohtaja

 

yrittaja2015

 

Yrittäjä
Etelä-Karjala
1/2015

 

 

 

”- Pyrimme tekemään työmme mahdollisimman hyvin, niin hyvin ettei kukaan muu tee sitä paremmin. Menestyminen tulee silloin sivutuotteena. Pitkien ja hyvien asiakassuhteiden vahvistaminen on minulle kasvua tärkeämpää.”
Tuula Asikainen, toimitusjohtaja

 

22_02_2013_Muurahainen-6

 

Muurahainen
2/2013
Menestysreseptejä