Säännöllinen kotisiivous

Myymme säännöllisiä siivouspalveluita koteihin, asiakkaan kanssa sovittavin tiheyksin. Siivoustyön lisäksi tarjoamme myös pyykki-, kauppa-, asiointi- ja saattajapalveluita. Kotisiivouksia tekee kahden työntekijän parikko tai yksittäiset työntekijät.

Kertaluonteiset ikkunanpesut, muuttosiivoukset ym.

Suoritamme myös kertaluonteisia siivouksia kodeissa, kuten perussiivoukset, ikkunanpesut, muuttosiivoukset yms. Saamme yleensä järjestymään työntekijän äkillisiin tarpeisiin nopeasti, mutta sesonkisiivoukset, kuten joulu- ja kevätsiivoukset kannattaa tilata hyvissä ajoin.

Omaishoidon palveluseteli

Olemme yhteistyössä Koskenhoidon kanssa, joten voimme tuottaa palveluitamme myös omaishoidon palveluseteleitä vastaan.

Hinnoittelu

Siivousaineet ja -välineet sisältyvät meillä aina tuntihintaan. Tehdystä työstä laskutamme siihen käytetyn ajan mukaan neljännestunnin tarkkuudella. Matkoista emme veloita erikseen Imatran kaupungin alueella. Etäämmällä sijaitsevista kohteista neuvottelemme kanssanne tapauskohtaisesti erikseen matkakustannusten osalta. Siivouksen voi maksaa käteisellä tai voimme lähettää laskun siivouksen jälkeen. Voit pyytää hinta-arvion kohteellesi soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme.

Siivousvuoksen lahjavinkki!

lahjakortti Siivousvuoksen kotisiivouslahjakortti on lahja, jonka voit hankkia niin mummolle, vaarille, isälle, äidille, lapselle, kummille kuin kaimallekin. Puhdas koti ja enemmän omaa aikaa on luksusta, jota voit jollekin tärkeälle hankkia. Lahjakortteja on saatavilla haluamallesi tuntimäärälle. Autamme mielellämme sopivan tuntimäärän valinnassa! Kysy lisää puh. 020 8333 208, siivousvuoksi(a)siivousvuoksi.fi tai pistäytymällä toimistollemme.