Huippulaatuinen siivouspalvelu Siivousvuoksi Oy

Luotettava ja arvostettu siivouspalvelu Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva tunnettu ja arvostettu siivousyritys, joka on palvellut asiakkaitaan menestyksekkäästi lähes 30 vuoden ajan. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla, tarjoten laadukkaita siivouspalveluita niin paikallisille liikkeille, yrityksille kuin kodeillekin.

Meille tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys ja siksi panostamme jokaiseen siivousprojektiin ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti. Siivousvuoksi Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja, Tuula Asikainen, omaa vankkaa kokemusta alalta, sillä hänellä on kotitalousteknikon koulutus sekä lähes 30 vuoden kokemus yrittäjänä Siivousvuoksessa. Hän on myös toiminut Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa 10 vuoden ajan, mikä tuo osaamista ja tehokkuutta työhömme.

Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät

Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 sitoutunutta työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua, joten panostamme työntekijöidemme jatkuvaan koulutukseen. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti ja tarjoamme heille vuosittain työtä tukevaa koulutusta, jotta he pysyvät ajan tasalla siivousalan uusimmista tekniikoista ja parhaista käytännöistä.

Asiakkaidemme turvallisuus ja luottamus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän takia olemme hankkineet tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani-palvelun, jonka ylläpitämä raportti sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Haluamme varmistaa, että kumppaneidemme kanssa liiketoiminnan perusta on vahva ja vastuullinen.

Luota Siivousvuokseen palvelujesi tarpeessa

Siivousvuoksi on Luotettava Kumppani, joka tarjoaa laadukasta siivouspalvelua Etelä-Karjalan alueella. Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökuntamme huolehtii niin yrityksesi, liikkeesi kuin kotisi siivouksesta luotettavasti ja ammattitaidolla. Voit turvallisesti luottaa siihen, että työmme puhuu puolestaan ja tulemme aina vastaan asiakkaidemme odotuksia.

Ota yhteyttä Siivousvuokseen ja anna meidän hoitaa siivous puolestasi ammattitaidolla ja arvostuksella!

Aiheeseen liittyvät artikkelit