Teollisuussiivoukset Siivousvuoksi Oy:ltä

Pitkä historia ja vankka ammattitaito

Siivousvuoksi Oy on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksi on ylpeästi palvellut alueen asukkaita ja yrityksiä menestyksekkäästi lähes 30 vuoden ajan. Ammattitaitoisessa tiimissämme työskentelee noin 20 siivousalan ammattilaista, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Olemme erikoistuneet niin paikallisten liikkeiden ja yritysten kuin kotienkin siivouksiin, ja pystymme tarjoamaan ratkaisut myös erityiskohteisiin.

Toiminnasta vastaa kokenut yrittäjä, Tuula Asikainen. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus sekä lisäksi 10 vuoden kokemus siivoustyönjohdosta Imatran kaupungilla. Yrittäjänä hän on toiminut lähes 30 vuoden ajan, mikä takaa ammattitaidon ja kokemuksen.

Asiakastyytyväisyys ja turvallinen työympäristö

Siivousvuoksi panostaa asiakastyytyväisyyteen ja turvalliseen työympäristöön. Jokaisella työntekijällämme on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja heidän osaamistaan tuetaan säännöllisellä koulutuksella. Näin varmistamme, että kaikki työmme suoritetaan asianmukaisesti ja turvallisesti. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua luottamukseen perustuen.

Olemme myös osoittaneet sitoutumisemme työturvallisuuteen ja vastuulliseen liiketoimintaan hankkimalla tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani -palvelun. Palvelun ylläpitämä raportti sisältää ajantasaiset tiedot tilaajavastuulain vaatimusten täyttymisestä. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että olemme vastuullinen toimija ja täyttämme kaikki velvoitteemme lainsäädännön mukaisesti. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua siistimmän arjen tavoittelussa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit