Siivousvuoksi Oy: kokemusta ja asiantuntemusta

Siivousvuoksi Oy: kokemusta ja asiantuntemusta

Siivousvuoksi Oy on Etelä-Karjalassa tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys, joka on palvellut alueen asiakkaita menestyksekkäästi jo lähes 30 vuoden ajan. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla tarjoten laadukkaita siivouspalveluita. Yrityksessämme työskentelee noin 20 ammattitaitoista työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus alalta. Olemme erikoistuneet paikallisten liikkeiden ja yritysten sekä kotien siivouksiin, ja meiltä löytyy myös asiantuntemusta haastavien kohteiden käsittelyyn.

Tärkeä osa toimintaamme on pitkäaikainen ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Yrityksemme perustaja ja toimitusjohtaja Tuula Asikainen on kotitalousteknikon koulutuksen lisäksi hankkinut mittavan kokemuksen Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta sekä yli 30 vuoden yrittäjätaipaleen Siivousvuoksessa. Tuula korostaa, että luottamus ja laadukas työnjälki ovat yrityksemme peruspilareita. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ykkösasia, ja tästä syystä emme liiemmin mainosta itseämme – työmme puhukoon puolestaan.

Työntekijöidemme osaaminen ja ammattitaito

Siivousvuoksi Oy panostaa työntekijöidensä osaamiseen, turvallisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Jokaisella työntekijällämme on työturvallisuuskortti, mikä takaa turvalliset työolot kaikissa kohteissamme. Lisäksi järjestämme vuosittain työtä tukevaa koulutusta, jotta henkilöstömme pysyy ajan tasalla siivousalan parhaista käytännöistä ja uusimmista teknologioista.

Luotamme myös ulkopuolisiin arviointeihin ja olemme hankkineet tilaajavastuu.fi-palvelusta Luotettava kumppani -sertifikaatin. Palvelun ylläpitämä raportti sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Tämä varmistaa, että toimimme vastuullisesti ja täytämme kaikki lakisääteiset velvoitteemme. Siivousvuoksi on ylpeä voidessaan kantaa Luotettava Kumppani -leimaa, joka kuvastaa sitoutumistamme laatuun ja asiakkaidemme luottamukseen.

Valitsemalla Siivousvuoksen saatte parhaan mahdollisen siivouspalvelun Etelä-Karjalan alueella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, vuosikymmenien kokemus, luotettavuus ja asiakaslähtöinen lähestymistapa takaavat, että kotinne, liikkeenne tai yrityksenne on aina priimakunnossa. Toivotamme teidät tervetulleiksi tutustumaan palveluihimme ja ottamaan yhteyttä – autamme mielellämme kaikissa siivousasioissa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit