Toimistosiivous ammattilaisilta

Siivousvuoksi Oy

Siivousvuoksi Oy on tunnettu ja arvostettu siivousalan yritys Etelä-Karjalasta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla tarjoten korkealaatuisia siivouspalveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin. Siivousvuoksi on ylpeästi palvellut asiakkaitaan jo lähes 30 vuotta erinomaisin asiakaspalveluin ja ammattimaisella otteella.

Palveluvalikoimamme on laaja ja kattava. Tarjoamme muun muassa toimistosiivousta, kiinteistösiivousta, yleissiivousta sekä kausiluonteista ikkunanpesua. Haluamme varmistaa, että tiloissanne on aina siistiä ja ympäristö on miellyttävä työskennellä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu vuosien kokemuksen omaavista siivousalan ammattilaisista. Heidän osaamisensa ja huolellisesti valitut siivousvälineemme takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Laatu aina ensin

Olemme sitoutuneita tarjoamaan siivouspalveluissamme korkeinta mahdollista laatua. Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja kuuntelemme tarkkaan asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri haluamansa lopputuloksen. Siksi panostamme huolelliseen suunnitteluun ja ammattitaitoiseen toteutukseen.

Työntekijöillämme on kaikilla työturvallisuuskortti ja he osallistuvat vuosittain järjestettäviin koulutuksiin, jotta osaamisemme ja tietotaitomme pysyy ajan tasalla. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ammattitaitoamme ja pysymään ajan hermolla esimerkiksi uusimpien siivousvälineiden suhteen. Pyydä tarjous siivousvuoksi@siivousvuoksi.fi tai puhelimitse 0208 333 208!

Aiheeseen liittyvät artikkelit