Siivouspalvelut yrityksille

Siivousvuoksi Oy

Siivousvuoksi Oy on Etelä-Karjalasta lähtöisin oleva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys, joka tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita yritysasiakkaille. Olemme toimineet alalla jo lähes 30 vuoden ajan Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Ammattitaitoinen, yli 20 hengen siistijätiimimme takaa laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut.

Siivouspalvelumme kattavat niin toimistotilat, julkiset tilat, ravintolat kuin kauppakeskuksetkin. Tarjoamme kattavat palvelut eri asiakastarpeisiin, ja siivousalan ammattilaisemme pystyvät auttamaan myös ongelmakohteiden siivouksessa.

Asiantuntemusta ja kokemusta

Siivousvuoksen toiminnasta vastaa alansa konkari Tuula Asikainen. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta sekä lähes 30 vuoden kokemus yrittäjänä Siivousvuoksessa. Tuula Asikaisen kotitalousteknikon koulutus ja pitkäaikainen kokemus alalta yhdessä ammattitiimin kanssa takaavat asiakkaillemme parhaimman mahdollisen laadun.

Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, ja järjestämme henkilöstöllemme vuosittain työtä tukevaa koulutusta ylläpitääksemme korkeaa laatua.

Ota yhteyttä

Siivousvuoksi on sitoutunut toimimaan vastuullisesti ja läpinäkyvästi, siksi olemme ostaneet Luotettava kumppani -raportin tilaajavastuu.fi:stä. Pyydä tarjous (puh. 0208 333 208) ja aloitetaan yhteistyö!

Aiheeseen liittyvät artikkelit