Yrityssiivoukset ammattitaidolla

Siivousvuoksi – ammattitaitoista siivouspalvelua Etelä-Karjalassa

Tervetuloa Siivousvuoksi Oy:n kotisivuille – Etelä-Karjalan tunnettuun, pidettyyn ja arvostettuun siivousyritykseen. Jo lähes 30 vuoden ajan olemme tarjonneet laadukasta siivouspalvelua asiakkaillemme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksi on ylpeä historiastaan ja luotettavasta maineestaan, ja työmme puhuu puolestaan.

Siivousvuoksi Oy tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita yrityksille, kodeille ja paikallisille liikkeille. Meillä on vankka asiantuntemus myös ongelmakohteiden siivouksessa, joten voit luottaa siihen, että ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijämme hoitavat työnsä huolellisesti ja tehokkaasti. Meitä yhdistää ammattitaito, intohimo siivousalaan sekä vahva sitoutuminen asiakkaidemme tyytyväisyyteen.

Siivousvuoksi tarjoaa kokonaisvaltaista siivouspalvelua

Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 siivousalan ammattilaista, joista suurimmalla osalla on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja huolehdimme siitä, että kaikilla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tarjoamme myös säännöllisesti työtä tukevaa koulutusta, jotta pysymme ajan tasalla alan uusista menetelmistä ja suosituksista.

Olemme ostaneet tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani -palvelun, mikä takaa sen, että täytämme tilaajavastuulain vaatimukset. Raportti luotettavuudestamme on aina ajan tasalla, joten voit luottaa siihen, että tehdessäsi yhteistyötä kanssamme täytät myös omat vastuullisuusvaatimuksesi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Siivousvuoksi on aina luotettava ja vastuullinen kumppani.

Olipa kyseessä sitten pieni kotisiivous tai suuren yrityksen toimitilojen siivous, Siivousvuoksi on oikea valinta. Panostamme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, ja tavoitteenamme on tarjota sinulle puhtaita ja viihtyisiä tiloja, joissa voit tehdä työtä tai viettää vapaa-aikaa. Ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa siivouspuolen, jotta voit keskittyä täysillä omaan työhösi tai muihin tärkeisiin asioihin elämässäsi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit