Muuttosiivous ammattilaiselta

Siivousvuoksi – ammattilaiset siivouksen saralla

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva arvostettu ja pidetty siivousyritys. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo lähes 30 vuoden ajan, tarjoten ammattitaitoista siivouspalvelua Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 osaavaa työntekijää, joista yli puolet omaavat yli viiden vuoden kokemuksen yrityksemme palveluksessa.

Tarjoamme laadukasta siivouspalvelua niin paikallisille liikkeille ja yrityksille kuin kotitalouksillekin. Siivousvuoksi on erikoistunut monipuoliseen siivoukseen ja meidän asiantuntemuksemme ulottuu myös vaikeampiin ongelmakohteisiin. Voit siis luottaa siihen, että ammattilaisemme hoitavat siivousurakan huolellisesti ja tehokkaasti, oli kyse sitten pienemmästä kodin siivouksesta tai suuremmasta liiketilasi kunnostuksesta.

Tuula Asikainen – kokenut toimitusjohtaja ja ammattilainen siivousalalla

Siivousvuoksen toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on vankka koulutus kotitaloustekniikasta. Tuulalla on myös laaja 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta sekä lähes 30 vuoden yrittäjäkokemus Siivousvuoksessa. Hänen ammattitaitonsa ja pitkäaikainen kokemuksensa takaa parhaan mahdollisen siivouspalvelun asiakkaalle.

Me Siivousvuoksella ymmärrämme siivouksen tärkeyden ja sen vaikutuksen asumis- ja työympäristön viihtyvyyteen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme investoineet koulutuksiin ja varmistaneet, että jokaisella työntekijällämme on työturvallisuuskortti. Lisäksi järjestämme vuosittain koulutuksia, jotka tukevat työntekijöidemme ammattitaitoa ja kehittymistä alalla.

Luotettava ja vastuullinen kumppani

Siivousvuoksi on ylpeästi Luotettava Kumppani. Olemme hankkineet tilaajavastuulain mukaiset tiedot tilaajavastuu.fi:n Luotettava kumppani -palvelusta, joka ylläpitää ja tarjoaa ajantasaiset raportit. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että meidän kanssamme yhteistyössä kaikki lakivaatimukset huomioidaan ja tietosi ovat turvassa.

Kun valitset Siivousvuoksen, saat siivoustyöt hoidettua luotettavasti ja ammattitaidolla. Emme turhaan mainosta itseämme, sillä työmme puhuu puolestaan. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja anna ammattilaisten hoitaa muuttosiivous puolestasi. Takaamme, että tulet olemaan tyytyväinen valintaasi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit