Siivous ammattilaisten kädenjäljellä: Siivousvuoksi huolehtii kodistasi ja yrityksesi siivouksesta

Parasta palvelua Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta, joka on toiminut menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta. Toiminta-alueemme kattaa Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueet. Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ollut meille etusijalla, ja tämän takia olemmekin saavuttaneet vakaan maineen alalla. Siivousvuoksi hoitaa niin paikallisten liikkeiden ja yritysten kuin kotienkin siivoukset ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Siivousvuoksi haluaa tarjota asiakkailleen parasta palvelua. Käytämme aina ammattilaisia, jotka omaavat yli viiden vuoden kokemuksen yrityksessämme. Tämä takaa sen, että työmme jälki on aina tasokasta ja huolellista. Siivouksen lisäksi tarjoamme myös erikoispalveluita ongelmakohteisiin. Asiantuntemuksemme avulla pystymme käsittelemään vaikeatkin siivouskohteet ja takaamaan niiden puhtauden ja raikkauden.

Ammattitaitoiset työntekijät varmistavat laadun

Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 ammattitaitoista työntekijää. Jokaisella työntekijällämme on välttämätön työturvallisuuskortti ja heidän ammattitaitoaan tuetaan vuosittain järjestettävän koulutuksen avulla. Näin varmistamme, että meillä on aina ajan tasalla oleva tietotaito ja osaaminen käytössämme. Olemme myös ostaneet tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumpani -palvelun, mikä takaa sen, että olemme luotettava yhteistyökumppani, joka täyttää tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset.

Yrityksemme toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on kotitalousteknikon koulutus ja pitkäaikainen kokemus alalta. Hän on ollut mukana Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa 10 vuotta ennen kuin perusti oman yrityksensä Siivousvuoksen lähes 30 vuotta sitten. Tuula on omistautunut työlleen ja asiakkaidemme tyytyväisyys on hänelle sydämenasia. Hän haluaa, että työn laatu puhuu puolestaan ja tämän takia yrityksemme luottaa vahvasti suositusten voimaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit