Siivousvuoksi: Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan paras siivouspalvelu

Siivousvuoksi: Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan paras siivouspalvelu

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalan alueella toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Olemme palvelleet asiakkaitamme Imatralla, Ruokolahdella, Joutsenossa ja Lappeenrannassa jo lähes 30 vuoden ajan. Toteutamme monipuolisia siivouspalveluita niin paikallisille liikkeille ja yrityksille kuin kodeillekin. Asiakkaidemme lisäksi myös kotitalouksien siivoukset ovat osa päivittäistä toimintaamme. Siivousvuoksi tarjoaa ammattitaitoa myös erityiskohteisiin liittyvissä haasteissa.

Tuula Asikainen, Siivousvuoksi Oy:n toimitusjohtaja, vastaa yrityksen toiminnasta. Hänellä on vankka kokemus alalta, kuten 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohtoon sekä yrittäjänä toimiminen Siivousvuoksessa jo lähes 30 vuoden ajan. Tuula tukee tiimiämme ja varmistaa, että jokainen asiakas saa laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua.

Laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi pitää työntekijöiden turvallisuutta ja ammattitaitoa erittäin tärkeinä. Jokaisella työntekijällämme on työturvallisuuskortti, ja heidän osaamistaan tuetaan säännöllisellä koulutuksella. Tilaajavastuu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja olemme hankkineet tilaajavastuu.fi-palvelun, joka tarjoaa ajantasaiset tiedot täyttäen tilaajavastuulain vaatimukset. Tämä takaa meille ja asiakkaillemme turvallisen ja vastuullisen yhteistyön mahdollisimman selkein toimintatavoin.

Siivousvuoksi on ylpeä siitä, että olemme Luotettava Kumppani. Tämä osoittaa, että meihin voi luottaa niin palveluidemme laadussa kuin ammattitaitoisten työntekijöidemme käsissä. Rakennamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja haluamme varmistaa, että jokainen asiakas kokee saavansa parasta mahdollista siivouspalvelua. Meidän ei tarvitse mainostaa itseämme liikaa, koska työmme puhuu puolestaan. Lupaamme tarjota erinomaista ja ammattitaitoista siivouspalvelua kaikille asiakkaillemme alueellamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit