Ammattimainen siivouspalvelu Etelä-Karjalassa

Siivouspalvelut Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Olemme palvelleet menestyksekkäästi alueen asiakkaita jo lähes 30 vuoden ajan. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla tarjoten laadukasta ja ammattitaitoista siivouspalvelua niin paikallisille yrityksille ja liikkeille kuin kodeillekin.

Siivouspalvelumme kattavat kaikenlaiset siivouskohteet. Olipa kyseessä sitten toimistorakennus, ravintola, kauppa, kotitalous tai jokin muu tila, meiltä löytyy asiantuntemusta ja ratkaisuja kaikkiin siivoustarpeisiin. Olemme erikoistuneet myös ongelmakohteisiin, joten vaikeakaan siivoushaaste ei saa meitä hämilleen.

Tuula Asikainen – Siivousvuoksi Oy:n luotettava yrittäjä

Siivousvuoksen toiminnasta vastaava henkilö on Tuula Asikainen. Hänellä on vahva koulutustausta kotitaloustekniikosta sekä laaja kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta. Tuula on toiminut myös yrittäjänä Siivousvuoksessa lähes 30 vuoden ajan. Hänen ammattitaitonsa ja pitkäaikainen kokemuksensa alalta takaa sen, että yrityksemme tarjoaa aina laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua asiakkaillemme.

Tuula korostaa, että Siivousvuoksi ei liiemmin edes mainosta, vaan työmme puhukoon puolestaan. Tyytyväiset asiakkaamme ovat parasta suosittelijoitamme. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme, ja tämä näkyy asiakastyytyväisyydessämme.

Ammattitaitoiset ja luotettavat työntekijät

Siivousvuoksi Oy:ssä työskentelee noin 20 ammattitaitoista siivouksen ammattilaista, joista suurimmalla osalla on yli viiden vuoden kokemus yrityksemme palveluksessa. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti ja he osallistuvat vuosittain työtä tukevaan koulutukseen. Näin voimme taata, että työntekijämme ovat ajan tasalla siivousalan uusimmista käytännöistä ja turvallisuusmääräyksistä.

Siivousvuoksi panostaa myös asiakkaidemme turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Olemme ottaneet käyttöön tilaajavastuu.fi-palvelun, jonka ylläpitämä Luotettava kumppani -raportti sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Näin asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että yhteistyömme kanssamme on aina turvallista ja luotettavaa.

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa alansa tunnettu ja arvostettu siivousyritys. Olemme ylpeitä pitkästä kokemuksestamme ja ammattitaitoisesta henkilökunnastamme. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista, luotettavaa ja asiakaslähtöistä siivouspalvelua kaikissa kohteissa. Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia tilojesi puhtaudesta ja hygieniasta!

Aiheeseen liittyvät artikkelit