Siivousvuoksi – kokemusta ja ammattitaitoa

Siivousvuoksi – kokemusta ja ammattitaitoa

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalan alueella toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys, jolla on vankka kokemus siivouspalveluiden tarjoamisesta. Olemme palvelleet Imatraa, Ruokolahtea, Joutsenoa ja Lappeenrantaa menestyksekkäästi jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Tyytyväisyys ja luotettavuus ovat toimintamme peruspilarit, ja ne ovat auttaneet meitä kasvattamaan asiakaskuntaamme ja vahvistamaan mainettamme alueen parhaana siivousyrityksenä.

Meillä Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 ammattitaitoista ja kokenutta työntekijää. Yli puolella heistä on yli viiden vuoden kokemus yrityksestämme, mikä kertoo sitoutumisestamme ja työntekijöidemme pitkäaikaisuudesta. Tämä tuottaa meille hienoa etua, sillä voimme tarjota asiakkaillemme jatkuvuutta ja luotettavuutta siivouspalveluissa. Palveluidemme laatu ja ammattitaito ovatkin asettaneet meidät hyvään asemaan alallamme.

Tuula Asikainen – vankan koulutuksen ja kokemuksen asiantuntija

Siivousvuoksen toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on vankka kotitalousteknikon koulutus. Hänellä on myös vahva kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta, jossa hän työskenteli kymmenen vuoden ajan ennen yrittäjäksi ryhtymistä Siivousvuokseen. Tuulan ammattitaito, kokemus ja pitkäjänteisyys ovat olleet merkittävässä roolissa yrityksemme menestyksessä.

Tuula on ollut yrittäjänä Siivousvuoksessa lähes kolmen vuosikymmenen ajan, ja hänen intohimonsa siivousalaa kohtaan heijastuu työmme laatuun ja ammattimaiseen asenteeseen. Hän on kouluttanut ja inspiroinut tiimiämme vuosien varrella, ja tiimimme jäsenet jakavat näin saman intohimon siivouspalveluihin. Tämä on edistänyt yrityksemme kasvua ja vankkaa asemaamme alueen siivousalan markkinoilla.

Ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstö

Jokainen Siivousvuoksen työntekijä omaa työturvallisuuskortin, ja panostamme työntekijöidemme ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen järjestämällä heille vuosittain koulutusta. Haluamme pitää tiimimme ajan tasalla alamme uusista suuntauksista ja menetelmistä taataksemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen asiakkaillemme.

Haluamme myös taata asiakkaillemme, että olemme luotettava kumppani ja noudatamme tilaajavastuulakia. Siksi olemme hankkineet tilaajavastuu.fi-palvelusta Luotettava kumppani -raportin, joka sisältää ajantasaiset tiedot tilaajavastuulain mukaisesta toiminnastamme. Tämä takaa asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan yhteistyön kanssamme.

Siivousvuoksi on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen korkealaatuisia siivouspalveluita. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja ammattitaitoiseen työskentelyyn, ja olemme sitoutuneet jatkuvasti kehittymään alallamme. Kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista siivousyritystä Etelä-Karjalan alueella, valitse Siivousvuoksi – kokemusta ja ammattitaitoa jo yli 30 vuoden ajan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit