Siivousvuoksi: Vankkaa siivousosaamista Imatralla ja Lappeenrannassa jo 30 vuotta

Meistä

Siivousvuoksi Oy on toiminut menestyksekkäästi Etelä-Karjalassa jo lähes 30 vuotta. Pitkä kokemus on tuonut meille syvällisen ymmärryksen siivousalan vaatimuksista, laadusta ja parhaista käytännöistä. Olemme ylpeitä siitä, että olemme pystyneet tarjoamaan laadukkaita siivouspalveluita niin paikallisille yrityksille kuin kotitalouksillekin.

Meillä työskentelee noin 20 ammattitaitoista työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Tämä kertoo sitoutumisesta ja siitä, että työntekijämme viihtyvät meillä. Heidän asiantuntemuksensa ja ammattitaitonsa ovat avainasemassa, kun tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Monipuoliset palvelut

Tarjoamme laajan valikoiman siivouspalveluita, jotka kattavat niin yritysten kuin kotitalouksienkin tarpeet. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Toimistosiivoukset
  • Kotisiivoukset
  • Rakennussiivoukset
  • Erikoissiivoukset, mm. desinfioinnit, homesiivoukset, raivaussiivoukset

Olipa kyseessä sitten pinttynyt lika tai vaikeasti saavutettavat paikat, meillä on ratkaisut kaikenlaisiin ja -kokoisiin siivoushaasteisiin. Palvelumme on täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Paikallista yrittäjyyttä

Toimimme laajalti koko Etelä-Karjan alueella, esimerkiksi Imatralla, Ruokolahdella, Joutsenossa ja Lappeenrannassa, ja olemme erityisen ylpeitä paikallisesta yrittäjyydestämme. Yrittäjämme Tuula Asikainen on toiminut alalla lähes 30 vuotta ja hänellä on vankka kokemus siivoustyönjohdosta. Hänen johdollaan olemme kasvaneet tunnetuksi ja arvostetuksi siivousyritykseksi. Emme liiemmin mainosta, vaan annamme työmme puhua puolestaan. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja suositukset ovat paras mainoksemme. Haluamme olla kumppani, johon voi aina luottaa!

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluitamme heidän palautteensa perusteella. Tämä on auttanut meitä säilyttämään korkean asiakastyytyväisyyden ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Jatkuva kehitys on muutenkin osa toimintakulttuuriamme: Seuraamme alan trendejä ja otamme käyttöön uusia menetelmiä ja välineitä, jotka parantavat siivouksen laatua ja tehokkuutta. Näin voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua. Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan tarpeistanne!

Aiheeseen liittyvät artikkelit