Siivousvuoksi – kokemusta siivouspalveluissa

Siivousvuoksi – yli 30 vuotta kokemusta siivouspalveluista

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Palvelualueeseemme kuuluvat Imatra, Ruokolahti, Joutseno ja Lappeenranta. Olemme toimineet menestyksekkäästi lähes 30 vuotta, ja tänä aikana olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen laadukkailla siivouspalveluillamme.

Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 kokenutta ammattilaista, joista suurimmalla osalla on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Tarjoamme monipuolisia siivouspalveluita niin paikallisille liikkeille, yrityksille kuin myös kotitalouksille. Asiantuntemuksemme ulottuu myös haastaviin kohteisiin, joten voit luottaa meihin silloinkin, kun tarvitaan erikoissiivousta.

Asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen siivouspalvelu

Tuula Asikainen, Siivousvuoksin toimitusjohtaja, on kotitalousteknikon koulutuksen omaava siivousalan ammattilainen. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta ja lähes 30 vuoden kokemus yrittäjänä Siivousvuoksessa. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja Tuulan ammattitaidolla sekä pitkällä kokemuksella varmistamme, että työmme puhuu puolestaan.

Jokainen Siivousvuoksen työntekijä omaa työturvallisuuskortin, ja järjestämme säännöllisesti koulutuksia, jotka tukevat työntekijöidemme osaamista. Laadun ja luotettavuuden takaamiseksi olemme hankkineet Luotettava Kumppani -palvelusta tilaajavastuulain mukaisen raportin. Tämä palvelu varmistaa, että kumppaninamme voit olla luottavaisin mielin valitessasi Siivousvuoksen siivouspalvelut.

Pyydä tarjous Siivousvuoksen ammattitaitoisista siivouspalveluista jo tänään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit