Siivousvuoksi Oy – Tyytyväiset asiakkaat

Siivousta ammattilaisten johdolla

Siivousvuoksi Oy on Etelä-Karjalan tunnetuimpia siivousyrityksiä. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo lähes 30 vuoden ajan Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Asiakkaamme ovat voineet luottaa siivoustensa hoitamisen meille jo vuosikymmenten ajan.

Ammattitaitoinen ja luotettava henkilökuntamme takaa laadun ja asiakastyytyväisyyden. Työntekijöistämme yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Heillä on kokemusta eri siivousympäristöistä ja erityiskohteista, olipa kyse sitten paikallisesta yrityksestä, liiketilasta tai kodista. Meillä on asiantuntemusta ja vaadittavat välineet myös ongelmakohteiden siivoukseen, joten haastavammatkin kohteet hoituvat varmasti ja ammattitaidolla.

Yhdistämme työturvallisuuden ja luotettavuuden

Olemme aina panostaneet työturvallisuuteen ja henkilökuntamme ammattitaidon ylläpitämiseen. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, ja järjestämme säännöllisesti koulutuksia, joilla tuemme heidän työtään ja hyvinvointiaan. Lisäksi olemme hankkineet tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani -palvelun. Palvelu takaa meille ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot ja turvaa asiakkaidemme luottamuksen.

Yhteistyö kanssamme tarjoaa asiakkaillemme sekä ammattitaitoisen että turvallisen ja luotettavan siivouksen. Olisitko Sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, niin räätälöidään yhdessä Sinulle sopiva kokonaisuus!

Aiheeseen liittyvät artikkelit