Siivousvuoksi Oy – luotettava kumppani siivouksessa

Siivousvuoksi Oy – luotettava kumppani siivouksessa

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksi on toiminut menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta. Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Siivousvuoksi hoitaa niin paikallisten liikkeiden ja yritysten kuin kotienkin siivoukset. Asiantuntemusta löytyy myös ongelmakohteisiin.

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, joka on toiminut alalla jo lähes 30 vuotta. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa. Tuula Asikainen on myös yrittäjänä toimivan Siivousvuoksen perustaja. Ammattitaitoisen henkilökuntamme työturvallisuus on erittäin tärkeää, ja kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti. Lisäksi järjestämme vuosittain työtä tukevaa koulutusta, jotta voimme taata parhaat ja turvallisimmat siivouspalvelut asiakkaillemme.

Siivouspalvelut yrityksille ja kodeille

Siivousvuoksi tarjoaa siivouspalveluita niin paikallisille liikkeille ja yrityksille kuin myös kotitalouksille. Pidämme huolta siitä, että tilat ja kotinne ovat aina tahrattoman puhtaita ja viihtyisiä. Siivouksen ammattilaisina tiedämme, että puhtaus ja viihtyisyys vaikuttavat suoraan asiakkaiden ja työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.

Olipa kyseessä pieni kotisiivous tai suuremman yrityksen toimitilojen siivous, meiltä saat aina ammattitaitoisen ja luotettavan siivouksen. Siivoamme tehokkaasti ja huolellisesti kaikki tilat ja puhdistamme ne aina alan parhaita käytäntöjä noudattaen. Meillä on myös erityistä osaamista ongelmakohteiden siivouksessa, kuten erilaiset pintojen erikoispuhdistukset tai erikoisempia materiaaleja vaativat puhdistustyöt. Voit luottaa meihin ja tietää, että siivous on hyvissä käsissä.

Siivousvuoksi – luotettava kumppani

Siivousvuoksi on Luotettava Kumppani. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja takaamaan asiakkaillemme erinomaisen siivouskokemuksen. Luotettavuus on yksi arvoistamme, ja toimimme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Huolehdimme myös, että kaikki tilaajavastuulain mukaiset tiedot ovat aina ajan tasalla. Siivousvuoksella on hankittuna tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava kumppani -raportti, joka varmentaa yrityksemme luotettavuuden.

Valitessasi Siivousvuoksen saat rinnallesi pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanin, joka huolehtii siivousasioista ammattitaidolla ja intohimolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – meidän puhdasjälkemme puhuu puolestaan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit