Siivousvuoksi Oy: ammattilaista siivouksessa

Laadukasta siivouspalvelua Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi Oy on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Jo lähes 30 vuoden ajan olemme tarjonneet ammattitaitoista siivouspalvelua Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Asiakastyytyväisyys on meille yksi tärkeimmistä tavoitteista, ja siksi panostamme laatuun, luotettavuuteen ja asiakaspalveluun jokaisessa tehtävässämme.

Siivousvuoksi Oy:llä työskentelee noin 20 kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä ammattilaista, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Työntekijöidemme ammattitaito ja luotettavuus takaavat sen, että siivouspalvelumme on aina ensiluokkaista. Tarjoamme siivouspalveluita niin paikallisille liikkeille ja yrityksille kuin kodeillekin. Riippumatta siivottavan tilan koosta tai vaativuudesta, meillä on tarvittava asiantuntemus ja varustus hoitaa siivous tehtävän kuin tehtävän.

Ammattilaiset huolehtivat siivouksestasi

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa kokenut ja ammattitaitoinen Tuula Asikainen. Hänen vankalla kokemuksellaan, kotitalousteknikon koulutuksellaan sekä yrittäjänä toimimisellaan hän on luotsannut yrityksemme menestyksekkäästi jo lähes kolme vuosikymmentä. Asikainen on aikaisemmin toiminut Imatran kaupungin siivoustyönjohtajana 10 vuoden ajan, mikä edesauttaa meitä ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita ja toiveita entistä paremmin.

Siivousvuoksi Oy:n menestys perustuu ennen kaikkea taitaviin ja sitoutuneisiin työntekijöihimme. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, ja järjestämme heille vuosittain koulutusta, joka tukee työtehtävien suorittamista. Asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja siksi olemme ostaneet tilaajavastuu.fi-palvelusta ”Luotettava kumppani” -raportin, joka sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Voit siis luottaa siihen, että vastuullisuus on meille keskeistä ja että olemme luotettava yhteistyökumppani.

Aiheeseen liittyvät artikkelit