Siivousvuoksi – luotettava siivousyritys

Siivouspalvelut Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa tunnettu ja arvostettu siivousyritys, joka on toiminut alalla jo lähes 30 vuoden ajan. Palvelumme kattavat Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueet. Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita niin paikallisille yrityksille, liikkeille kuin kotitalouksillekin. Meillä on vankka kokemus alalta, ja yli puolella 20 hengen työntekijätiimistämme on yli viiden vuoden kokemus Siivousvuoksessa. Voit luottaa meihin kaikenlaisissa siivousasioissa, myös ongelmakohteiden käsittelyssä.

Luotettava Siivousvuoksi

Siivousvuoksi noudattaa työssään korkeita standardeja ja tarjoaa asiakkailleen luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun. Yrityksen toimintaa johtaa Tuula Asikainen, jolla on vahva koulutustausta kotitaloustekniikasta. Hänellä on myös 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta ja lähes 30 vuoden kokemus yrittäjänä Siivousvuoksessa.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi kiinnitämme erityistä huomiota työn laatuun ja asiakaspalveluun. Kaikki työntekijämme ovat suorittaneet työturvallisuuskortin ja osallistuvat vuosittain koulutuksiin, jotka tukevat heidän ammattitaidon kehittymistä ja ajantasaisuutta. Tilaajavastuullisuudesta kertoo myös se, että olemme ostaneet Luotettava Kumppani -palvelun tilaajavastuu.fi:stä. Raportti sisältää ajantasaiset tiedot tilaajavastuulaista, mikä osoittaa sitoutumisemme luotettavaan toimintaan.

Siivousvuoksi on ylpeästi Luotettava Kumppani, ja olemmekin saavuttaneet hyvän maineen Etelä-Karjalassa alalla toimivana yrityksenä. Meille tärkeintä on tehdä työmme hyvin ja laadukkaasti – työmme puhukoon puolestaan. Olipa kyseessä siivouspalvelu yritykselle tai kotitaloudelle, voit luottaa Siivousvuokseen siistin ja raikkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit