Siivousvuoksi – ammattilaiset siivoustöissä

Siivousvuoksi – ammattilaiset siivoustöissä

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksi on toiminut menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta. Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Siivousvuoksi hoitaa niin paikallisten liikkeiden ja yritysten kuin kotienkin siivoukset. Asiantuntemusta löytyy myös ongelmakohteisiin.

Tuula Asikainen vastaa Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja kokemusta Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta 10 vuotta sekä yrittäjänä Siivousvuoksessa lähes 30 vuotta. Tuula Asikainen kertoo, että heidän yrityksessään työ puhuu puolestaan, eivätkä he juurikaan mainosta. Laadukas ja ammattitaitoinen työ on heidän vahvuutensa, ja tyytyväiset asiakkaat heidän paras mainoksensa.

Laadukkaat siivouspalvelut

Siivousvuoksi tarjoaa asiakkailleen laadukkaita siivouspalveluita Etelä-Karjalan alueella. Olipa kyseessä yrityksen toimitilat, liiketila, ravintola tai koti, Siivousvuoksi hoitaa siivoustyöt ammattitaidolla. Yrityksen pitkäaikainen kokemus ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat, että asiakas saa aina parasta mahdollista palvelua.

Siivousvuoksi ymmärtää, että siivous on tärkeä osa asiakkaan arkea. Puhtaat ja siistit tilat tuovat tyytyväisyyttä ja hyvinvointia asiakkaille, oltiinpa sitten kotona, työpaikalla tai julkisessa tilassa. Siksi yritys panostaa laadukkaaseen siivoustyöhön ja tarjoaa asiakkailleen helpon tavan pitää tilansa puhtaana ja viihtyisänä.

Ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen palvelu

Siivousvuoksi panostaa asiakastyytyväisyyteen ja tarjoaa ammattitaitoista sekä asiakaslähtöistä palvelua. Yrityksen työntekijät ovat koulutettuja ja heillä on työturvallisuuskortti, mikä takaa turvallisen siivousprosessin jokaiselle asiakkaalle. Lisäksi työntekijöiden koulutusta tuetaan vuosittain, jotta he pysyvät ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista ja uusista menetelmistä.

Siivousvuoksi on ostanut luotettava-kumppani.fi-palvelusta Luotettava Kumppani -raportin, joka sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Tämä osoittaa yrityksen sitoutumisen luotettavuuteen ja vastuullisuuteen. Asiakkaille tämä takaa, että Siivousvuoksi hoitaa tehtävänsä ammattitaidolla ja vastaa sovituista vaatimuksista.

Haluatko luovuttaa siivoustyöt ammattilaisille? Käännä huolenaiheesi Siivousvuoksen käsiin. Me huolehdimme tilojesi puhtaudesta ja viihtyisyydestä, jotta voit keskittyä omaan arkeesi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous siivouspalveluistamme jo tänään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit