Ammattimaiset siivouspalvelut Lappeenrannassa ja lähialueilla

Meistä

Siivousvuoksi Oy on Etelä-Karjalassa toimiva tunnettu ja arvostettu siivousyritys, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita niin yrityksille, liikkeille kuin kotitalouksillekin. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo lähes 30 vuoden ajan, ja ammattitaitoiset ja kokeneet siivoustiimimme takaavat asiakkaillemme moitteetonta ja tyylikästä siivousta.

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on vankka kokemus siivoustyöstä ja yrittäjyydestä. Tuula on toiminut Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa kymmenen vuoden ajan ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Hänen ammattitaitonsa ja pitkäaikainen kokemuksensa varmistavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Turvalliset ja luotettavat siivouspalvelut

Kaikki työntekijämme ovat suorittaneet työturvallisuuskortin, ja heille järjestetään vuosittain työtä tukevaa koulutusta. Työntekijöidemme ammattitaito ja työturvallisuuteen panostaminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Haluamme taata sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme turvallisuuden kaikissa siivousprojekteissamme.

Olemme myös ostaneet erillisen Luotettava kumppani -palvelun, joka takaa meille ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Haluamme toimia vastuullisesti ja läpinäkyvästi kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla, ja kyseisen palvelun avulla voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaan yhteistyön takaavan lisätodistuksen.

Ongelmakohteiden asiantuntevaa siivousta

Kaikilla siivoustiimimme jäsenillä on pitkäaikainen kokemus alalta, ja yli puolella heistä on yli viiden vuoden kokemus Siivousvuoksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on tarvittava osaaminen ja ammattitaito hoitaa myös haastavat ja ongelmakohteet sujuvasti ja tehokkaasti. Olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta erityisesti näissä vaativissa siivousprojekteissa, mikä kertoo asiakaslähtöisyydestämme ja kyvystämme ratkaista erilaisia siivoushaasteita.

Olipa kyseessä sitten toimisto, liiketila tai kotitalous, Siivousvuoksi tarjoaa kattavat ja ammattimaiset siivouspalvelut jokaiseen tarpeeseen. Luotettavuus, asiantuntevuus ja tyylikäs lopputulos ovat meille tärkeitä arvoja, joita noudatamme jokaisessa projektissamme. Ota yhteyttä jo tänään, ja anna meidän huolehtia siivouksestanne ammattitaidolla ja kokemuksella!

Aiheeseen liittyvät artikkelit