Ammattimaiset siivouspalvelut kotiin ja yrityksiin

Siivousvuoksi Oy

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalan alueella tunnettu ja arvostettu siivousyritys, joka tarjoaa ammattimaista siivouspalvelua niin kotitalouksille kuin yrityksillesi. Toimimme Imatralla, Ruokolahdella, Joutsenossa ja Lappeenrannassa, ja olemme palvelleet asiakkaitamme menestyksekkäästi jo lähes 30 vuoden ajan. Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 kokenutta ja ammattitaitoista työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme.

Ammattitaitoisen ja kokeneen tiimimme ansiosta voimme hoitaa kaikenlaiset siivoustarpeet. Asiantuntemusta löytyy myös ongelmakohteisiin – ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Taustalla ammattitaitoa ja kokemusta

Siivousvuoksessa palveluiden laadusta vastaa Tuula Asikainen, jolla on yli 30 vuoden kokemus siivousalan ammattilaisena. Hänellä on taustallaan kotitalousteknikon koulutus sekä 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa. Yrittäjänä Tuula on toiminut lähes 30 vuoden ajan.

Emme liiemmin mainosta, vaan työmme jälki ja asiakasreferenssit puhuvat puolestamme. Tämä kertoo yrityksemme vahvasta ammattitaidosta ja sitoutumisesta tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Asiakkaiden luottamus on ansaittava laadukkaalla työllä ja ammattitaitoisella henkilökunnalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit