Siivousvuoksi: Asiantunteva ja kokenut siivouspalvelu Lappeenrannassa

Paikallinen ja luotettava siivouspalvelu

Siivousvuoksi Oy on tunnettu ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalassa. Toimimme Lappeenrannan lisäksi myös Imatralla, Ruokolahdella ja Joutsenossa. Olemme palvelleet asiakkaitamme menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta. Pitkä kokemuksemme takaa, että tunnemme alueen ja sen erityispiirteet hyvin.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa meihin. Siksi olemme ostaneet tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani -palvelun. Tämä palvelu varmistaa, että kaikki tilaajavastuulain mukaiset tiedot ovat ajan tasalla. Näin asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että toimimme aina lain ja säädösten mukaisesti.

Kattavat siivouspalvelut ja monipuolinen valikoima

Tarjoamme laajan valikoiman siivouspalveluita niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Meiltä saat apua esimerkiksi toimistojen, liiketilojen ja kotien siivoukseen. Lisäksi meillä on asiantuntemusta myös erityiskohteiden, kuten ongelmakohteiden, siivoukseen. Tämä tarkoittaa, että voimme auttaa esimerkiksi home- tai kosteusvaurioiden siivouksessa.

Lisäksi meillä on siivousaineiden lisäksi myynnissä laaja valikoima siivousvälineitä, kuten pyyhkeitä, moppeja, pesimiä, varsia, pidikkeitä, hankaimia ja kuivaimia. Löydät meiltä myös imurit ja imuritarvikkeet, automaattikäsipyyhepaperit, WC-paperit, jätesäkit, biopussit, suojakäsineet, pölyhuiskat, laikat, välinepidikkeet ja annostelumitat.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Ylläpitosiivous
  • Perussiivous
  • Ikkunoiden pesu
  • Lattioiden vahaus
  • Erikoissiivoukset, kuten rakennussiivoukset ja nanopinnoitusratkaisut

Olipa tarpeesi mikä tahansa, meiltä löytyy ratkaisu. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta

Meillä työskentelee n. 20 ammattitaitoista työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Tämä kokemus näkyy työn laadussa ja asiakastyytyväisyydessä. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, ja järjestämme heille vuosittain työtä tukevaa koulutusta. Näin varmistamme, että osaamisemme on aina ajan tasalla.

Yrityksemme toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on lähes 30 vuoden kokemus siivousalalta. Hänen johdollaan olemme kehittyneet ja kasvaneet luotettavaksi ja arvostetuksi siivouspalveluksi. Tuula Asikaisen kokemus ja asiantuntemus näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Ympäristöystävällistä toimintaa

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Käytämme siivouksessa ympäristöystävällisiä ja turvallisia puhdistusaineita. Näin varmistamme, että siivous on tehokasta mutta samalla ympäristöä säästävää. Pyrimme myös minimoimaan jätteen määrän ja kierrättämään mahdollisimman paljon. Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Tämä näkyy kaikessa toiminnassamme, aina siivousaineiden valinnasta jätteiden käsittelyyn. Haluamme olla vastuullinen toimija ja kantaa kortemme kekoon ympäristön hyväksi.

Toimistomme yhteydessä myymme kotimaisia, ammattikäyttöön suunniteltuja Bernerin sekä ekologisia ja vegaanisia Ole hyvä -tuotemerkin siivoustuotteita kuluttajille ja yrityksille. Tunnettuja ja arvostettuja Bernerin tuotemerkkejä ovat muun muassa LV ja Heti. Ole Hyvä -kodinpesuaineilla puolestaan peset kodin ympäristöystävällisesti ja turvallisesti. Ne sisältävät vain välttämättömiä kasviperäisiä ja luontoon sataprosenttisesti hajoavia raaka-aineita. Muita käyttämiämme valmistajia ovat mm. Kiilto ja Vileda. Sitä mitä meiltä ei löydy, pystymme tilaamaan asiakkaiden toiveiden mukaan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit