Palvelut kotitalouksille

Tuotamme kotitalouksille monipuolisia palveluita aina siivouksesta sosiaalisen kanssakäymisen edistämiseen asti. Tarjoamme kotitalouksille myös kattavia erikoissiivouksia, kuten pinttymistä estäviä nanopinnoituksia sekä homesiivouksia.

Voit myös saada kotitalousvähennystä tuottamastamme työstä. Saat lisätietoa kotitalousvähennyksestä vielä sivun alapuolelta.

Säännöllinen kotisiivous

Myymme säännöllisiä siivouspalveluita koteihin, asiakkaan kanssa sovittavin tiheyksin. Siivoustyön lisäksi tarjoamme myös pyykki-, kauppa-, asiointi- ja saattajapalveluita. Kotisiivouksia tekee kahden työntekijän parikko tai yksittäiset työntekijät.

Olemme yhteistyössä Koskenhoidon kanssa, joten voimme tuottaa palveluitamme myös omaishoidon palveluseteleitä vastaan. Omaishoidon tukipalvelut ovat arvonlisäverottomia. Lue lisää tarjoamistamme tukipalveluista ->

Kertaluontainen siivous

Suoritamme myös kertaluonteisia siivouksia kodeissa, kuten perussiivoukset, ikkunanpesut, muuttosiivoukset yms. Saamme yleensä järjestymään työntekijän äkillisiin tarpeisiin nopeasti, mutta sesonkisiivoukset, kuten joulu- ja kevätsiivoukset kannattaa tilata hyvissä ajoin.

Hinnoittelu

Siivousaineet ja -välineet sisältyvät meillä aina tuntihintaan. Tehdystä työstä laskutamme siihen käytetyn ajan mukaan neljännestunnin tarkkuudella. Matkoista emme veloita erikseen Imatran kaupungin alueella. Etäämmällä sijaitsevista kohteista neuvottelemme kanssanne tapauskohtaisesti erikseen matkakustannusten osalta.

Siivouksen voi maksaa käteisellä tai voimme lähettää laskun siivouksen jälkeen.

Voit pyytää hinta-arvion kohteellesi soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme

Siivouksen lahjavinkki

Siivousvuoksen kotisiivouslahjakortti on lahja, jonka voit hankkia niin mummolle, vaarille, isälle, äidille, lapselle, kummille kuin kaimallekin. Puhdas koti ja enemmän omaa aikaa on luksusta, jota voit jollekin tärkeälle hankkia. Lahjakortteja on saatavilla haluamallesi tuntimäärälle. Autamme mielellämme sopivan tuntimäärän valinnassa!

Kysy lisää puh. 020 8333 208, siivousvuoksi(a)siivousvuoksi.fi tai pistäytymällä toimistollemme.

Tekemästämme työstä voi saada myös kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennyksen tarkoitus on parantaa työllisyyttä kannustamalla kotitalouksia teettämään ulkopuolisilla sellaisia töitä, jotka ne aikaisemmin ovat tehneet itse. Lisäksi vähennyksen tarkoitus on edistää asuntojen omatoimista ylläpitotoimintaa ja torjua harmaata taloutta. Jos työn tekee ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys tai yrittäjä taikka yleishyödyllinen yhteisö, vähentää voi osan (60 %) laskussa olevasta työn osuudesta eli työkorvauksesta. Vähennykseen oikeuttaa tavanomainen kotitalous-, hoiva- tai hoitotyö sekä verovelvollisen asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. (www.vero.fi)

Kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä on listattu vero.fi-sivulla:

Kotitalousvähennykseen oikeuttavat työt.

Arvonlisäverottoman sosiaalipalvelun tukipalvelut

Tukipalvelut on tarkoitettu yleensä kotipalvelun ja kotihoidon asiakkaille. Tukipalveluita voivat saada myös henkilöt, jotka eivät tarvitse muuta kotipalvelun tai kotihoidon palvelua. Tukipalveluja saa kunnan kotipalvelun, kotihoidon, vanhus- tai vammaispalvelujen kautta. Kunta voi tuottaa tukipalvelut itse tai ostaa ne yksityisiltä palveluntuottajilta.

Tukipalveluilla täydennetään kotipalvelun antamaa henkilökohtaista huolenpitoa. Tukipalvelut ovat monesti ensimmäisiä palveluita, joita asiakas tarvitsee itsenäisen asumisen tueksi.

Tarjoamiamme tukipalveluja ovat muun muassa:​​​

Perusteelliset siivoukset

Kausisiivoukset esim. joulusiivous, ikkunapesut, suursiivoukset, muuttosiivoukset, tekstiilikalusteiden- ja kokolattiamattojen pesut.

Säännölliset siivoukset

Asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan.

Pesulapalvelut ja pyykkihuolto

Pesulapalvelut yhteistyössä Pesuhelmen kanssa, joko toimitettuna toimistolle tai noudettavana asiakkaalta.

Kauppa ja asiointipalvelu

Kauppa ja asiointipalvelu

Kuljetus- ja saattajapalvelu

Kauppa-asiointi sekä lääkärissä ja verikokeissa käyttö.

Ulkoilutuspalvelut

”Emme liiemmin edes mainosta, vaan työ puhukoon puolestaan.” Tuula Asikainen, yrittäjä (Yrittäjä Etelä-Karjala 1/2015)

Yhteystiedot

Osoite
Siivousvuoksi Oy
Lappeentie 16
55100 IMATRA

Puhelin
0208 333 208
Sähköposti
siivousvuoksi
@siivousvuoksi.fi

©2022 All Right Reserved.