Siivousvuoksi Oy – Rakennussiivous Lappeenrannassa

Miksi rakennussiivous on tärkeää?

Remontin jälkeen kiinteistö tai liiketila voi olla täynnä pölyä, roskia ja rakennusjätettä. Tämä ei ainoastaan näytä epäsiistiltä, vaan voi myös olla terveydelle haitallista: pöly ja lika voivat aiheuttaa esimerkiksi hengitysongelmia ja allergioita. Siksi on tärkeää, että tilat siivotaan perusteellisesti.

P1-luokan rakennussiivous on yksi erikoispalveluistamme, ja meillä onkin vuosikymmenten kokemus tämän tyyppisistä siivouksista. Käytämme aina tehokkaita, mutta ympäristöystävällisiä siivousmenetelmiä, jotta voimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ammattitaitoinen henkilökunta takaa korkean laadun

Meillä on ammattitaitoinen ja alallaan kokenut henkilökunta, joka osaa hoitaa siivouksen kuin siivouksen tehokkaasti ja huolellisesti. Työntekijöillämme on mm. työturvallisuuskortit ja he osallistuvat säännöllisesti koulutuksiin, jotta takaamme osaamisen pysymisen ajan tasalla.

Yli puolet työntekijöistämme on ollut palveluksessamme yli viisi vuotta, mikä kertoo heidän sitoutumisestaan ja ammattitaidostaan. Voit luottaa siihen, että hoidamme rakennussiivouksen kohteessanne laadukkaasti ja luotettavasti!

Ympäristöystävälliset menetelmät

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Käytämme vain ympäristöystävällisiä ja turvallisia puhdistusaineita. Tämä ei ainoastaan suojele ympäristöä, vaan myös varmistaa, että tilat ovat turvallisia käyttäjilleen. Toimistomme yhteydessä myös myymme kotimaisia, ammattikäyttöön suunniteltuja Bernerin sekä ekologisia ja vegaanisia Ole hyvä -tuotemerkin siivoustuotteita kuluttajille ja yrityksille. Ne sisältävät vain välttämättömiä kasviperäisiä ja luontoon sataprosenttisesti hajoavia raaka-aineita. Muita käyttämiämme valmistajia ovat mm. Kiilto ja Vileda. Sitä mitä meiltä ei löydy, pystymme tilaamaan asiakkaiden toiveiden mukaan!

Jos tarvitset remonttisiivousta Lappeenrannassa tai sen lähialueilla, ota rohkeasti meihin yhteyttä! Voit soittaa tai lähettää sähköpostia, niin keskustellaan yhdessä tarpeistasi ja saat heti tarjouksen. Siivousvuoksen henkilökunta on valmiina auttamaan sinua kaikissa siivoustarpeissasi. Lue lisää palveluistamme: www.siivousvuoksi.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit