Siivouspalvelut luotettavasti ja kokemuksella

Siivouspalvelut luotettavasti ja kokemuksella

Tervetuloa Siivousvuoksi Oy:n kotisivuille, Etelä-Karjalan tunnetuimpaan, pidettyyn ja arvostettuun siivousyritykseen. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla ja olemme palvelleet asiakkaitamme menestyksekkäästi jo lähes 30 vuoden ajan. Vahva ammattitaitomme takaa, että siivoamme kotien, paikallisten liikkeiden ja yritysten tilat ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.

Kun valitset Siivousvuoksen palvelut, voit olla varma, että siivous tehdään luotettavasti ja tehokkaasti. Meille laadukas työnjälki on kunnia-asia ja asiakastyytyväisyys on aina etusijalla. Samalla varmistamme, että työntekijämme ovat koulutettuja ja tuntevat viimeisimmät siivouksen tekniikat ja menetelmät.

Luotettava ja kokenut kumppani

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on lähes 30 vuoden kokemus siivousalan yrittäjyydestä. Hän on suorittanut kotitalousteknikon koulutuksen ja työskennellyt Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa 10 vuoden ajan ennen oman yrityksensä perustamista. Tuulalla ja koko Siivousvuoksen tiimillä on vankan ammattitaidon lisäksi ymmärrys alueemme erityispiirteistä ja asiakkaiden tarpeista.

Siivousvuoksen pitkäaikaiset työntekijät, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme, takaavat vakaan ja luotettavan palvelun. Laatuvaatimuksemme ovat korkeat, joten jokainen työntekijämme käy koulutuksissa ja pitää huolen siitä, että osaaminen on aina ajan tasalla. Meillä on myös työturvallisuuskortti kaikilla työntekijöillämme, jotta asiakkaamme voisivat olla varmoja siitä, että työskentely tiloissanne on turvallista.

Anna meidän heittää laajan kokemuksemme kehiin! Teemme siivouksen puolestasi ja jätämme jälkeemme kiiltävän ja raikkaan ympäristön. Siivousvuoksi auttaa arjen kiireissä – ota yhteyttä jo tänään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit