Paras siivouspalvelu Siivousvuoksi Oy:ssä

Paras siivouspalvelu Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi Oy on Etelä-Karjalan alueella tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo lähes 30 vuoden ajan Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksi tarjoaa laadukkaita ja luotettavia siivouspalveluja niin paikallisille liikkeille ja yrityksille kuin kotitalouksillekin.

Olemme erikoistuneet monipuolisiin siivouspalveluihin, ja meillä on pitkä kokemus erilaisten tilojen siivouksesta. Olipa kyseessä sitten toimistotila, kauppa- tai teollisuushalli, hotelli tai kotitalous, meiltä löytyy asiantuntemusta hoitaa siivous ammattitaidolla. Lisäksi olemme erikoistuneet ongelmakohteiden siivoukseen, joten voit luottaa meihin myös tarkemmissa siivoustarpeissa.

Kokemusta ja ammattitaitoa

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa pitkän linjan alan ammattilainen, Tuula Asikainen. Hänellä on vankka koulutus kotitaloustekniikan alalta sekä kokemusta Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta peräti 10 vuoden ajalta. Yrittäjyyden parissa Tuula Asikainen on toiminut Siivousvuoksessa lähes 30 vuoden ajan.

Siivousvuoksen menestyksen salaisuutena on ammattitaitoinen henkilökunta. Yrityksessämme työskentelee noin 20 alan kokenutta työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksemme palveluksessa. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, ja järjestämme heille vuosittain työtä tukevaa koulutusta. Haluamme taata sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme turvallisuuden.

Luotettava Kumppani

Asiakkaidemme luottamuksen säilyttäminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi olemme hankkineet tilaajavastuu.fi-palvelusta Luotettava kumppani -tilauksen, jonka ylläpitämä raportti sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Haluamme, että voit luottaa siihen, että teet yhteistyötä vastuullisen ja luotettavan kumppanin kanssa.

Olemme ylpeitä siitä, että Siivousvuoksi on saanut alueella mainetta parhaana siivouspalveluyrityksenä. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja teemme aina parhaamme taataksemme erinomaisen lopputuloksen kaikissa siivousprojekteissamme. Ota yhteyttä Siivousvuokseen ja anna meidän huolehtia tilojenne puhtaudesta ammattitaidolla ja luotettavasti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit