Laadukas siivouspalvelu

Siivouspalvelut Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Olemme palvelleet menestyksekkäästi alueen asiakkaita jo lähes 30 vuoden ajan. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla tarjoten laadukasta siivouspalvelua niin paikallisille liikkeille, yrityksille kuin kotitalouksillekin.

Yrityksemme vahvuutena on ammattitaitoinen henkilökunta, jolla on pitkäaikainen kokemus alalta. Yli puolella työntekijöistämme on yli viiden vuoden kokemus Siivousvuoksi Oy:ssä, mikä takaa heidän osaamisensa ja ammattitaitonsa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta siivouspalvelua, olipa kyseessä sitten pieni liikehuoneisto, suuri yritys tai kotitalous. Olemme erikoistuneet myös ongelmakohteiden siivoukseen, joten voit luottaa siihen, että ammattilaisemme hoitavat työn perusteellisesti ja huolellisesti.

Tuula Asikainen – Siivousvuoksi Oy:n ammattilainen

Siivousvuoksin toiminnasta vastaa ammattisiivooja Tuula Asikainen. Hänellä on vankka koulutus ja pitkäaikainen kokemus alalta. Tuulalla on kotitalousteknikon koulutus ja hän on työskennellyt aiemmin Imatran kaupungin siivoustyönjohtajana yli 10 vuoden ajan. Lisäksi Tuula on toiminut yrittäjänä Siivousvuoksessa lähes kolme vuosikymmentä. Hänen asiantuntemuksensa ja kokemuksensa takaavat sen, että asiakkaamme saavat aina ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua.

”Emme liiemmin edes mainosta, vaan työ puhukoon puolestaan”, sanoo yrittäjä Tuula Asikainen. Tämä kertoo sitoutumisestamme asiakastyytyväisyyteen ja siihen, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että teemme työmme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Luotettava kumppani

Asiakkaidemme turvallisuus ja luottamus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Kaikilla Siivousvuoksin työntekijöillä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, joka varmistaa sen, että turvallisuusnäkökohdat otetaan huomioon kaikissa työtehtävissämme. Lisäksi järjestämme vuosittain työntekijöillemme koulutusta työtämme tukevista aiheista, jotta voimme jatkuvasti parantaa palvelumme laatua ja turvallisuutta.

Siivousvuoksi Oy on myös hankkinut Luotettava kumppani -palvelun tilaajavastuu.fi:stä. Tämä palvelu tarjoaa ajantasaiset tiedot tilaajavastuulain mukaisista velvoitteistamme, mikä varmistaa, että noudatamme kaikkia lakisääteisiä velvoitteita toiminnassamme. Asiakkaamme voivat siis luottaa siihen, että olemme turvallinen ja vastuullinen yhteistyökumppani.

Siivousvuoksi on Luotettava Kumppani – asiakkaanamme voit siis luottaa meihin ja palveluihimme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit