Siivousvuoksi – siivouspalvelut Etelä-Karjalassa

Luotettava ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta, palvellen Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueen asiakkaita. Siivousvuoksi on erikoistunut tarjoamaan ammattitaitoista siivouspalvelua niin paikallisille liikkeille, yrityksille kuin yksityiskoteihinkin. Asiakkaiden kiitosta saamme erityisesti laadukkaasta työstämme ja tyytyväisyydestämme työkohteisiin.

Meidän Siivousvuoksi tiimissämme työskentelee noin 20 ammattitaitoista siivoustyöntekijää. Yli puolella työntekijöistämme on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme, mikä takaa ammattimaisen otteen siivoustyöhön. Jokainen työntekijämme on suorittanut työturvallisuuskortin ja meillä järjestetään vuosittain työtä tukevaa koulutusta. Haluamme varmistaa, että työmme toteutetaan aina turvallisesti ja korkealla laadulla. Siivousvuoksi on myös ostanut tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani -palvelun, joka takaa meille luotettavuuden ja ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot.

Tuula Asikainen – Siivousvuoksin vahva taustaosaaminen

Siivousvuoksin toiminnasta vastaa Tuula Asikainen. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja peräti 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohtajana ennen yrittäjänä toimimista Siivousvuoksessa. Tuula on ollut Siivousvuoksin yrittäjä jo lähes 30 vuotta ja hänelle on kertynyt vankka osaaminen ja tuntemus siivousalasta.

Tuula Asikainen korostaa, että Siivousvuoksin työ puhuu puolestaan. Yrityksemme maine ja asiakkaidemme tyytyväisyys ovat paras markkinointityökalumme. Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet luotettavaa kiitosta ja vakiintuneita asiakassuhteita vuosien aikana. Haluamme jatkossakin tarjota paras mahdollinen siivouspalvelu asiakkaillemme alueellamme sekä vastata heidän tarpeisiinsa ammattitaidolla ja luotettavuudella.

Aiheeseen liittyvät artikkelit