Siivousvuoksi – siivouspalveluita Etelä-Karjalassa

Siivouspalveluita Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta ja toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Olipa kyseessä sitten paikallisen liikkeen, yrityksen tai kodin siivous, meiltä löytyy asiantuntemus myös ongelmakohteisiin.

Yrityksen toiminnasta vastaa kokenut yrittäjä Tuula Asikainen, jolla on kotitalousteknikon koulutus ja vuosikymmenten kokemus alalta. Tuula uskoo siihen, että työn laatu puhuu puolestaan eikä liiallista mainostamista tarvita. Meillä jokaisella työntekijällä on työturvallisuuskortti, ja järjestämme säännöllisesti työtä tukevaa koulutusta. Olemme myös ostaneet tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani -palvelun, joka takaa meille ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot.

Kattavat siivouspalvelut

Siivousvuoksi tarjoaa kattavat ja luotettavat siivouspalvelut Etelä-Karjalassa. Asiakkaitamme ovat niin yritykset, liikkeet kuin yksityiskoditkin. Voit luottaa siihen, että siivoamme kohteesi perusteellisesti ja ammattitaidolla. Meillä on käytössämme tehokkaat ja ympäristöystävälliset siivousaineet, ja jokainen työntekijämme on koulutettu käyttämään niitä oikealla tavalla.

Oli kyseessä sitten yleissiivous, ikkunanpesu, lattian hoito tai erityisempien puhdistusten tarve, me hoidamme sen puolestasi. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään odotukset. Haluamme tehdä yhteistyötä kanssasi pitkäaikaisesti, joten tarjoamme myös joustavat sopimusratkaisut.

Ota yhteyttä ja tilaa palvelumme

Haluamme tarjota sinulle juuri sinulle sopivan siivousratkaisun. Ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle räätälöity palvelu. Luota alan ammattilaisiin ja valitse Siivousvuoksi siivouspalveluita Etelä-Karjalassa.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerosta XXXX-XXXX tai sähköpostitse osoitteesta info@siivousvuoksi.fi. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun, joten vastaamme sinulle nopeasti ja asiantuntevasti. Tule mukaan joukkoomme tyytyväisiä asiakkaitamme ja koe ammattitaitoinen ja laadukas siivouspalvelu Siivousvuoksen kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit