Siivousvuoksi – parasta laatua siivouksessa

Siivousvuoksi – parasta laatua siivouksessa

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksi on toiminut menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta ja siivouspalvelumme ovat saaneet mainetta laadusta ja ammattitaidosta.

Yrityksessämme työskentelee noin 20 kokenutta ammattilaista, joilla on pitkäaikainen kokemus siivoustöistä. Yli puolella työntekijöistämme on yli viiden vuoden kokemus Siivousvuoksessa. Tämä tarkoittaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luotettavia ja korkealaatuisia siivouspalveluita.

Toteutamme siivouspalveluita niin paikallisille yrityksille ja liikkeille kuin kotitalouksillekin. Meillä on tarvittava asiantuntemus hoitaa kaikenlaiset siivoustehtävät, myös niin sanotut ongelmakohteet. Kaikesta toiminnastamme vastaa Tuula Asikainen, jolla on kotitalousteknikon koulutus ja pitkä kokemus siivoustyöstä Imatran kaupungin palveluksessa ja yrittäjänä.

Korkea ammattitaito ja luotettavuus

Yrityksemme panostaa voimakkaasti työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työturvallisuuteen. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, ja järjestämme heille säännöllisesti koulutusta, jotta he pysyvät ajan tasalla siivouksen uusista tekniikoista ja menetelmistä.

Siivousvuoksi on myös ostanut tilaajavastuu.fi-palvelusta Luotettava kumppani -raportin. Tämä raportti sisältää ajantasaiset tiedot tilaajavastuulain mukaisista vaatimuksista. Näin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että yhteistyössä kanssamme hoituvat kaikki maksut, korvaukset ja vakuuttamiset asianmukaisesti.

Laatu ja luotettavuus ovat meille tärkeitä arvoja, ja työmme puhuu puolestaan. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset ja tarjoamaan heille parasta mahdollista palvelua. Siksi Siivousvuoksi onkin ansainnut paikkansa Etelä-Karjalan alueen luotetuimpana siivousyrityksenä. Valitsemalla meidät kumppaniksesi voit olla varma laadukkaasta ja ammattitaitoisesta siivouspalvelusta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit