Siivousvuoksi Oy – luotettava siivouskumppani

Siivousvuoksi Oy – luotettava siivouskumppani

Tervetuloa Siivousvuoksi Oy:n sivuille – Etelä-Karjalan alueen tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo lähes 30 vuoden ajan, tarjoten ammattitaitoista siivouspalvelua Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Asiakkainamme on paikallisia liikkeitä, yrityksiä sekä yksityiskoteja, ja meillä on vankka kokemus myös ongelmakohteiden siivouksessa.

Tuula Asikainen, Siivousvuoksi Oy:n yrittäjä ja toiminnan vastuuhenkilö, on kotitalousteknikon koulutuksen sekä yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen siivousalalta. Hänellä on takanaan myös kymmenen vuotta Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa, mikä on vahvistanut ammattitaitoa ja antanut syvällisen ymmärryksen siivousalan haasteista. ”Emme liiemmin edes mainosta, vaan työ puhukoon puolestaan”, kertoo Tuula Asikainen, siteeraten aikaisempaa haastattelua.

Kokemusta ja ammattitaitoa

Siivousvuoksi Oy:ssa kaikki työntekijämme omaavat työturvallisuuskortin, mikä takaa turvallisen työympäristön niin meille kuin asiakkaillemmekin. Järjestämme myös vuosittain työtä tukevaa koulutusta henkilökunnallemme, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin ja pysymään ajan tasalla siivousalan uusimmista menetelmistä ja teknologioista.

Meille on tärkeää asiakkaidemme luottamus meihin ja tarjoamme siksi heille täyden avoimuuden. Olemme ostaneet tilaajavastuu.fi-palvelusta Luotettava kumppani -raportin, joka sisältää ajantasaiset tiedot tilaajavastuulain mukaisista velvoitteistamme. Voit siis luottaa siihen, että Siivousvuoksi on luotettava ja vastuullinen siivouskumppani.

Ota yhteyttä ja kokeile palvelujamme

Siivousvuoksi Oy on ylpeä voidessaan tarjota ammattitaitoista siivouspalvelua Etelä-Karjalan alueella. Meiltä saat laadukasta ja luotettavaa siivoustyötä, oli tarpeesi sitten liikkeen, yrityksen tai kodin siivous. Luota osaamiseemme ja ota yhteyttä – anna meidän auttaa sinua pitämään tilasi puhtaina ja viihtyisinä.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerosta XXX-XXXXXXX tai sähköpostitse osoitteesta info@siivousvuoksi.fi. Kysy rohkeasti lisätietoa palveluistamme ja pyydä tarjous – me olemme täällä sinua varten.

Aiheeseen liittyvät artikkelit