Siivousvuoksi Oy: luotettava kumppani

Siivouspalvelut Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Yrityksessämme työskentelee noin 20 ammattitaitoista työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus Siivousvuoksessa. Asiakkaitamme ovat niin paikalliset liikkeet ja yritykset kuin yksityiskoditkin. Meillä on laaja-alainen osaaminen ja asiantuntemus myös ongelmakohteisiin.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia siivouspalveluita. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti ja järjestämme heille vuosittain työtä tukevaa koulutusta. Haluamme varmistaa työmme laadun ja asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Kiinteistösiivous ja kotisiivous ammattitaidolla

Siivousvuoksi Oy hoitaa sekä kiinteistöjen että kotien siivoukset ammattitaidolla ja luotettavasti. Tarjoamme kattavat siivouspalvelut, jotka räätälöimme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Oli kyseessä sitten toimistotila, kauppa tai koteja, me huolehdimme siitä, että tilat ovat puhtaat ja viihtyisät.

Luotamme moderneihin siivousvälineisiin, -aineisiin ja -menetelmiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. Meille on tärkeää ymmärtää, että jokainen asiakas ja tila on erilainen, ja siksi panostamme joustavuuteen ja yksilölliseen palveluun.

Tuula Asikainen – Siivousvuoksi Oy:n yrittäjä

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on vankka kokemus siivousalalta. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja yli 30 vuoden kokemus yrittäjänä Siivousvuoksessa. Tuula on myös tehnyt pitkän uran Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa, mikä tuo arvokasta osaamista yrityksemme toimintaan.

Tuula Asikainen korostaa sitoutumistamme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen: ”Emme liiemmin edes mainosta, vaan työ puhukoon puolestaan.” Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa parasta mahdollista palvelua ja voimme ylpeinä sanoa olevamme luotettava kumppani asiakkaillemme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit