Siivousvuoksi Oy – luotettava ja ammattitaitoinen

Siivousvuoksi Oy – luotettava ja ammattitaitoinen

Siivousvuoksi – Etelä-Karjalan johtava siivousyritys

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksi on toiminut menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta, ja meillä on vankka kokemus siivouspalveluiden tarjoamisesta alueen yrityksille ja kotitalouksille. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista siivouspalvelua asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Olemme ylpeitä työntekijöistämme, joissa yhdistyy pitkäaikainen kokemus ja osaaminen alalta. Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 ammattilaista, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksestämme. Takaamme, että jokainen siivousprojekti hoidetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Asiantuntemuksemme avulla pystymme vastaamaan myös haastaviin siivouskohteisiin ja tarjoamaan asiakkaillemme täydellisen puhdistusratkaisun.

Siivousvuoksi Oy:n johto ja palvelut

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on kotitalousteknikon koulutus ja yli 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta. Hän on toiminut myös yrittäjänä Siivousvuoksessa jo lähes 30 vuotta. Tuulan johtajuus ja kokemus varmistavat sen, että Siivousvuoksi on aina luotettava ja ammattitaitoinen valinta siivouspalveluiden tarjoajaksi eteläkarjalaisille yrityksille ja kotitalouksille.

Me Siivousvuoksessa tarjoamme monipuolisia siivouspalveluita erilaisille asiakkaille. Voimme hoitaa niin paikallisten liikkeiden ja yritysten siivoukset kuin kotitalouksienkin puhdistustyöt. Olipa kyseessä toimistosiivous, rakennus- tai remonttisiivous, ikkunanpesu tai kodin perussiivous, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan. Tarjoamme myös erikoissiivouspalveluita, joiden avulla voimme vastata erityistarpeisiin ja ongelmakohteisiin.

Luotettava ja ammattitaitoinen kumppani

Siivousvuoksi on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkailleen. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti ja järjestämme vuosittain koulutusta, jotta pystymme pysymään ajan tasalla uusimmista siivoustekniikoista ja -menetelmistä. Tilaajavastuu.fi:stä ostamamme ”Luotettava kumppani” -palvelu takaa, että pidämme ajantasaiset tiedot tilaajavastuulain mukaisesti. Tästä syystä voitte luottaa siihen, että Siivousvuoksi on aina luotettava kumppani, kun tarvitsette ammattitaitoista siivousapua.

Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana ja ammattitaitoisena siivousyrityksenä Etelä-Karjalassa. Uskomme siihen, että laadukas työmme puhuu puolestaan ja teemme kaikkemme tyydyttääksemme asiakkaidemme tarpeet. Olipa kyseessä säännöllinen siivouspalvelu tai yksittäinen siivousprojekti, voitte aina luottaa siihen, että Siivousvuoksi tarjoaa parasta mahdollista palvelua, joka vastaa tarpeitanne ja odotuksianne.

Aiheeseen liittyvät artikkelit