Siivousvuoksi – osaamista ja palvelua

Siivousvuoksi – Osaamista ja palvelua

Tervetuloa Siivousvuoksiin, Etelä-Karjalan johtavaan siivousyritykseen! Meillä on ylpeästi lähes 30 vuoden kokemus alalta, ja tarjoamme ammattitaitoista siivouspalvelua Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Oli kyse sitten paikallisesta liikkeestä, yrityksestä tai kodista, Siivousvuoksi on oikea valinta siivoustarpeisiisi.

Meidän tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Pystymme takaamaan tämän, koska Siivousvuoksiineessa työskentelee yli 20 ammattitaitoista työntekijää, joista suurimmalla osalla on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Tämä takaa sen, että meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus hoitaa kaikenlaiset siivouskohteet. Oli sitten kyseessä perusteellinen kodin kevätsiivous, yrityksen viikkosiivous tai erityisempää ammattitaitoa vaativa ongelmakohde, meillä on tarvittava asiantuntemus.

Tuula Asikainen – Alan ammattilainen

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa alan ammattilainen Tuula Asikainen. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta. Lisäksi Tuula on toiminut yrittäjänä Siivousvuoksessa jo lähes 30 vuoden ajan. Hänen vankka ammattitaitonsa ja pitkäaikainen kokemuksensa alalta takaavat sen, että hänellä on tarvittava osaaminen johtaa ja kehittää Siivousvuoksen toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuula Asikaisen toimintatapa on yksinkertainen: ”Emme liiemmin edes mainosta, vaan työ puhukoon puolestaan.” Tämä kuvastaa hyvin hänen luottamustaan työntekijöihin ja heidän kykyynsä tehdä laadukasta siivoustyötä. Meidän tyytyväiset asiakkaamme ovatkin paras mainostemme. Se, että lähes kaikki asiakkaamme palaavat luoksemme uudelleen ja suosittelevat meitä muille, on meille suuri kunnia ja osoitus siitä, että olemme ansainneet paikkamme alalla.

Laatu, turvallisuus ja luotettavuus

Laatu, työturvallisuus ja luotettavuus ovat meille tärkeitä arvoja. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, ja järjestämme heille säännöllisesti työtä tukevaa koulutusta. Takaamme myös sen, että olemme ajan tasalla tilaajavastuulain kanssa, sillä olemme ostaneet tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani -palvelun. Tämän palvelun ylläpitämä raportti sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot, joten voit luottaa siihen, että Siivousvuoksi on rehellinen ja vastuullinen yhteistyökumppani.

Olemme ylpeitä siitä, että meidät on tunnustettu Luotettavaksi Kumppaniksi. Se on osoitus siitä, että teemme työmme huolellisesti ja ammattitaidolla. Haluamme olla paras valinta, kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua Etelä-Karjalassa. Siivousvuoksen asiakkaana voit aina luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja että työmme puhuu puolestaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit