Siivousvuoksi: Miksi ammattilainen kannattaa kutsua avuksi

Siivouspalvelut ammattilaisen avulla

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva arvostettu siivousyritys, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita niin yrityksille, liikkeille kuin kotitalouksillekin. Ammattilaisen avulla siivouspalvelut sujuvat tehokkaasti, tarkasti ja luotettavasti.

Siivousvuoksi on toiminut alalla jo lähes 30 vuotta, mikä takaa laajan kokemuksen ja vahvan ammattitaidon siivousalan haasteisiin. Yrityksessämme työskentelee noin 20 ammattitaitoista siivoustyöntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus alalla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme onnistuneet luomaan pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita.

Laaja palveluvalikoima

Siivousvuoksi tarjoaa kattavan palveluvalikoiman erilaisiin siivoustarpeisiin. Olipa kyseessä pieni tai suuri yritys, toimisto, liikehuoneisto tai kotitalous, meiltä löytyy osaamista ja ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Hoidamme niin säännölliset perussiivoukset, ikkunanpesut, lattianhoitotyöt kuin erikoiskohteiden puhdistuksetkin.

Asiakkaanamme voit olla varma, että siivous tehdään aina perusteellisesti ja huolellisesti. Ammattilaistemme käyttämät puhdistusaineet ja -välineet ovat laadukkaita ja ympäristöystävällisiä. Tavoitteenamme on tarjota sinulle raikas, puhdas ja viihtyisä ympäristö, jossa viihtyä ja työskennellä.

Pätevä ja luotettava henkilökunta

Siivousvuoksi Oy panostaa vahvasti henkilökuntansa koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti ja heidän tietojaan päivitetään vuosittain järjestettävissä koulutuksissa. Näin taataan turvallinen työympäristö ja ammattimainen siivouspalvelu.

Yrityksemme on myös osa tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -palvelua, mikä tarkoittaa, että meidän tilaajavastuulain mukaiset tiedot ovat aina ajantasaiset. Voit siis luottaa siihen, että tehdessäsi yhteistyötä kanssamme, toimit asianmukaisesti ja vastuullisesti.

Ota yhteyttä Siivousvuokseen ja kokeile ammattilaistemme osaamista. Tarjoamme sinulle siisteyttä ja hyvinvointia!

Aiheeseen liittyvät artikkelit