Siivousvuoksi – luotettava yhteistyökumppani

Siivouspalvelut Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Jo lähes 30 vuoden ajan olemme tarjonneet laadukkaita siivouspalveluita Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Yrityksemme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista siivoojista, joilla on vuosien kokemus Siivousvuoksi Oy:ssä. Ylpeänä voimme todeta, että työmme puhuu puolestaan – emme tarvitse liiallista mainostamista, vaan asiakastyytyväisyys ja suositukset ovat parasta markkinointia.

Olipa kyseessä paikallisen yrityksen siivous, liiketilan tai kodin siisteyden ylläpito tai ongelmakohteen siivous, meillä on tarvittava asiantuntemus tehtävän suorittamiseen. Olemme tunnettuja myös erityisosaamisestamme vaikeissa kohteissa. Siivousvuoksi Oy:llä on vahva ammattitaito ja tietotaito takanaan, mikä takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Yrityksemme vahvuudet

Yrityksen menestyksen ja maineemme takana on Tuula Asikainen, Siivousvuoksi Oy:n perustaja ja vastuuhenkilö. Hänellä on vankan kotitalousteknikon koulutuksen lisäksi 30 vuoden kokemus niin Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta kuin yrittäjänä Siivousvuoksessa. Tuulan ammattitaito ja johtajuus ovat luoneet perustan yrityksemme menestykselle.

Siivousvuoksi panostaa työntekijöidensä osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Kaikilla meillä on työturvallisuuskortti ja käymme vuosittain koulutuksia, jotta pysymme ajan tasalla uusimmista menetelmistä ja tekniikoista. Näin voimme taata, että palvelumme on aina ammattitaitoista ja asiakkaidemme tarpeet huomioiden.

Olemme myös sitoutuneet vastuulliseen liiketoimintaan. Olemme ostaneet Luotettava Kumppani -palvelun tilaajavastuu.fi:stä, joka pitää yllä ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Tämä takaa asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan yhteistyön Siivousvuoksi Oy:n kanssa.

Olemme ylpeitä maineestamme ja arvostamme luottamusta, jota asiakkaamme ovat meille osoittaneet. Haluamme jatkossakin olla luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita Etelä-Karjalassa. Kun tarvitsette siivouspalveluita, olkaa rohkeasti yhteydessä meihin – hoidamme siisteytenne ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Aiheeseen liittyvät artikkelit