Siivousvuoksi – kotitaloudet ja yritykset luottavat meihin

Kotitaloudet luottavat Siivousvuokseen

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva pitkän linjan siivousyritys. Yli 30 vuoden kokemuksella tarjoamme ammattitaitoista siivouspalvelua kotitalouksille alueellamme, johon kuuluvat Imatra, Ruokolahti, Joutseno ja Lappeenranta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ollut meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi kotitaloudet luottavatkin meihin yhä uudelleen.

Jokainen Siivousvuoksi Oy:n työntekijä on suorittanut työturvallisuuskortin ja koulutuksemme pitää huolen siitä, että osaaminen on aina ajan tasalla. Luotettavuutemme korostuu myös siinä, että olemme hankkineet tilaajavastuu.fi:stä Luotettava kumppani -palvelun, joka varmistaa, että toimintamme täyttää kaikki tilaajavastuulain vaatimukset.

Yritykset valitsevat Siivousvuoksen

Kun kyse on yritysten ja liikkeiden siivouksesta, Siivousvuoksi on alueemme arvostetuin ja pidetyin vaihtoehto. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia siivouspalveluita, jotka täyttävät yritysten ja liikkeiden erityistarpeet. Ongelmakohteet, kuten vaikeasti puhdistettavat tilat tai erikoisvaatimukset, eivät ole meille ongelma.

Tuula Asikainen, yrityksemme omistaja ja vastuuhenkilö, on kouluttautunut kotitalousteknikoksi ja hänellä on yli 10 vuoden tausta Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa. Lisäksi hän on omistanut ja johtanut Siivousvuoksi Oy:tä lähes 30 vuoden ajan. Meidän ammattilaisemme ovat koulutettuja, sitoutuneita ja motivoituneita, joten voitte luottaa siivouspalvelun sujuvuuteen ja laatuun.

Aiheeseen liittyvät artikkelit