Siivousvuoksi Oy – kotien ja yritysten siivousta jo vuosikymmenten ajan

Yrityksestämme

Siivousvuoksi Oy on Etelä-Karjalassa toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys, joka on palvellut alueen asiakkaita jo lähes 30 vuotta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla tarjoten korkealaatuisia siivouspalveluita niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Ammattilaisina huolehdimme paitsi asiakkaidemme tyytyväisyydestä, myös ympäristön hyvinvoinnista ja terveellisistä tiloista.

Yrityksemme on vuosien varrella kasvanut menestyksekkäästi ja tarjoaa nykyään työtä noin 20 kokeneelle siivousalan ammattilaiselle. Jopa yli puolella henkilöstöstämme on yli viiden vuoden kokemus yrityksestämme, mikä heijastaa sitoutumista ja lojaaliutta. Etsimme myös jatkuvasti uusia osaajia ja palkkaamme alan tulevia ammattilaisia (rekrytoinnissa ota yhteyttä siivousvuoksi@siivousvuoksi.fi tai puhelimitse 0208 333 208).

Siivouspalvelut yrityksille ja kotitalouksille

Siivousvuoksi tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Olipa kyseessä koti, pieni konttori tai suuri tuotantolaitos, meiltä löytyy osaaminen ja räätälöitävät palvelut jokaiseen tarpeeseen. Yritystoimintanne tehokkuuden ja tuottavuuden takaamiseksi huolehdimme työtilojenne puhtaudesta ja hygieniasta ammattitaidolla.

Kotitalouksille tarjoamme siivouspalveluita, jotka helpottavat arkea ja vapauttavat aikaa tärkeämpiin asioihin. Ammattitaitoiset siivoojamme huolehtivat kodin yleissiisteydestä, tekevät säännöllisiä siivouksia tai auttavat kausiluontoisissa siivouksissa, kuten ikkunanpesussa. Voitte luottaa siihen, että kodistanne tulee puhdas ja viihtyisä tila rentoutumiselle ja ajanvietolle perheen kesken.

Luotettava Kumppani ja turvalliset siivouspalvelut

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Kaikilla Siivousvuoksi Oy:n työntekijöillä on työturvallisuuskortti, ja järjestämme vuosittain erilaisia koulutuksia, jotka tukevat työtämme ja takaavat ammattitaitomme ajantasaisuuden. Haluamme olla vastuullinen toimija ja siksi olemme hankkineet tilaajavastuu.fi-palvelusta Luotettava Kumppani -raportin, jossa ovat ajantasaiset tiedot tilaajavastuulain mukaisesti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit