Siivousvuoksi – ammattitaitoista siivousta

Siivouspalvelut Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo lähes 30 vuoden ajan, tarjoten laadukkaita siivouspalveluita Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksi on ylpeä voidessaan palvella sekä paikallisia liikkeitä ja yrityksiä että kotitalouksia. Meidän vahvuutemme on vankka ammattitaito ja asiantuntemus, joka ulottuu myös erityisesti haastaviin siivouskohteisiin.

Meitä Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 kokenutta työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Jokainen työntekijämme omistaa työturvallisuuskortin ja osallistuu vuosittain järjestettävään koulutukseen, joka tukee heidän työtään. Haluamme taata asiakkaillemme turvallisen palvelun, jossa laatu ja ammattitaito ovat kunnia-asioitamme. Olemme myös ostaneet tilaajavastuu.fi-palvelun, joka pitää tiedot ajan tasalla ja varmistaa, että olemme Luotettava Kumppani.

Tuula Asikaisen johdolla

Tuula Asikainen, kotitalousteknikon koulutuksen omaava ammattilainen, vastaa Siivousvuoksin toiminnasta. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta sekä lähes 30 vuoden kokemus yrittäjänä Siivousvuoksessa. Tuula on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, ja hänen ammattitaitonsa ja tietotaitonsa näkyvät jokaisessa projekteissamme.

Annamme työmme puhua puolestaan: Tyytyväiset asiakkaat ja heidän suositukset ovat parasta mainostamistamme. Haluamme, että jokainen jättämämme jälki luo kuvan ammattimaisuudesta ja laadusta. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Siivousvuoksi hoitaa siivoustyönsä huolellisesti ja täsmällisesti, ja meidän tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset.

Siivousvuoksi – ammattitaitoista siivousta Etelä-Karjalassa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit