Siivousvuoksi – ammattilaiset koti- ja yrityssiivouksessa

Ammattilaiset koti- ja yrityssiivouksessa

Olemme Siivousvuoksi, Etelä-Karjalan alueella toimiva tunnettu ja arvostettu siivousyritys. Palvelemme asiakkaita Imatralla, Ruokolahdella, Joutsenossa ja Lappeenrannassa. Ylpeänä voimme todeta, että olemme tarjonneet menestyksekästä siivouspalvelua jo lähes 30 vuoden ajan. Siivousvuoksessa meitä työskentelee noin 20 alan ammattilaista, joista yli puolet omaa yli viiden vuoden kokemuksen yrityksemme palveluksessa. Vahvan osaamisemme ansiosta pystymme hoitamaan niin paikallisten yritysten kuin yksityishenkilöidenkin siivouspalvelut. Tarjoamme asiantuntemusta myös loistamaan ongelmakohteissa.

Työturvallisuus ja ajantasaiset tiedot

Asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys ovat meille erittäin tärkeitä. Kaikki työntekijämme omaavat voimassa olevan työturvallisuuskortin ja kouluttautuvat alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti vuosittain. Lisäksi olemme hankkineet palvelun Tilaajavastuu.fi:stä, joka tarjoaa ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Olemme ylpeitä siitä, että meidät on rekisteröity Luotettavaksi Kumppaniksi, mikä osoittaa sitoutumisemme vastuulliseen ja luotettavaan toimintaan.

Siivousvuoksi on luotettava kumppanisi

Meillä Siivousvuoksessa sitoudumme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta. Olemme tunnettuja alueellamme ja saaneet mainetta laadukkaasta ja luotettavasta siivouspalvelusta. Emme suotta mainosta itseämme, sillä asiakaspalautteemme ja suositukset toimivat parhaana tyytyväisyyden mittarina. Haluamme olla asiakkaidemme luotettava kumppani, joka tarjoaa siivouspalveluja ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit