Siistit toimitilat tehokkaamman työympäristön takana: Siivousvuoksi yrityssiivouksen ammattilainen

Siistit toimitilat tehokkaamman työympäristön takana

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalan alueella toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Jo lähes 30 vuoden ajan olemme tarjonneet erinomaista siivouspalvelua niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat nauttia siisteistä ja viihtyisistä tiloista, sillä tiedämme, että puhtaus ja järjestys edistävät tehokasta työympäristöä.

Siivousvuoksi on erikoistunut siivouspalveluiden tarjoamiseen eri kohteisiin, ja meiltä löytyykin vankkaa asiantuntemusta myös ongelmakohteiden siivoamiseen. Meidän ammattitaitoinen tiimimme tietää, miten eri pinnat ja materiaalit tulisi puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Käytämme ainoastaan laadukkaita ja ympäristöystävällisiä siivousaineita, jotta tiloissanne ei ole haitallisia kemikaalijäämiä. Teemme työmme huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta voimme taata asiakkaillemme paras mahdollinen lopputulos.

Siivousvuoksi – Etelä-Karjalan siivouspalveluiden ammattilainen

Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 ammattitaitoista siivoojaa, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat motivoituneita ja sitoutuneita työhönsä, joten panostamme heidän jatkuvaan kehittymiseensä. Järjestämme työllemme tukevaa koulutusta vuosittain ja kaikilla työntekijöillämme on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa yrittäjä Tuula Asikainen, jolla on pitkäaikainen kokemus alalta, sekä yrittäjänä että kaupungin siivoustyönjohdossa. Hänen vahvan ammattitaitonsa ansiosta voimme taata asiakkaillemme ensiluokkaisen siivouspalvelun. Meille työmme puhukoon puolestaan, ja tyytyväiset asiakkaamme ovatkin paras mainostajamme.

Siivousvuoksi on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua. Tämän takia olemme ostaneet tilaajavastuu.fi-palvelusta Luotettava kumppani -palvelun, joka sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Pyrimme aina täyttämään asiakkaidemme odotukset ja toimimaan vastuullisesti niin heitä kuin yhteiskuntaa kohtaan.

Olipa kyseessä yrityksen toimitilat tai kotisi, Siivousvuoksi on oikea valinta, kun haluat laadukasta ja ammattitaitoista siivouspalvelua. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän hoitaa siivouspuolet puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen – työhön tai vapaa-aikaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit