Luotettava Siivousvuoksi

Siivouspalvelut Etelä-Karjalassa

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Yli 30 vuoden kokemuksella toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla tarjoten laadukkaita siivouspalveluita sekä yrityksille että kotitalouksille. Asiakkaidemme luottamus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja teemme jokaisen siivoustyön ammattitaidolla ja luotettavasti.

Siivousalan asiantuntemus on yksi avainmenestyksemme tekijöistä. Meillä Siivousvuoksella työskentelee noin 20 kokenutta työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksemme palveluksessa. Ammattitaitoiset siivoojamme tunnistavat erilaiset siivoushaasteet ja heillä on tarvittavat taidot ratkaista ne parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme siis asiantuntevaa apua niin yritysten ja liikkeiden kuin kotitalouksienkin siivoustarpeisiin.

Siivousvuoksi – Luotettava kumppani

Yrityksen johtajana toimii Tuula Asikainen, jolla on vankka osaaminen sekä kotitalousteknikon koulutuksen että lähes 30 vuoden kokemuksen kautta Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta. Hän on ollut yrittäjänä Siivousvuoksella jo lähes kolme vuosikymmentä. Tuula tietää, että maineemme rakentuu työn laadun kautta ja siksi emme liiemmin mainosta itseämme, vaan annamme työn puhua puolestaan. Tyytyväiset asiakkaat ja heidän antamansa suositukset ovat meille paras markkinointikeino.

Turvallisuus on meille tärkeää niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemmekin kannalta. Kaikilla siivoojillamme on työturvallisuuskortti, ja järjestämme vuosittain tarvittavaa koulutusta työtä tukevissa aiheissa. Haluamme pitää huolta henkilöstömme osaamisesta sekä varmistaa, että jokainen työntekijämme pystyy suoriutumaan tehtävistään turvallisesti ja tehokkaasti.

Olemme myös osoittaneet sitoutumisemme asiakkaidemme luottamukseen hankkimalla Luotettava kumppani -palvelun tilaajavastuu.fi:stä. Tämä palvelu ylläpitää raporttia, joka sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa meihin kaikissa liiketoimintamme osa-alueissa.

Siivousvuoksi on ylpeä oman alansa osaaja Etelä-Karjalassa. Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita ammattitaitoisella otteella ja asiakaslähtöisellä asenteella. Olet sitten yritys tai kotitalous, voit luottaa meihin hoitamaan siivoustarpeesi parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä Siivousvuokseen ja hyödynnä palveluidemme monipuolisuutta ja asiantuntemusta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit