Luotettavaa siivousta Imatralla

Siivousvuoksi – luotettava siivouspalvelu Imatralla

Siivousvuoksi on pitkään alalla toiminut ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Palvelemme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla, tarjoten ammattitaitoista siivouspalvelua niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme alalla lähes kolmenkymmenen vuoden aikana. Meillä työskentelee yli 20 kokenutta siivousalan ammattilaista, joista suurimmalla osalla on yli viiden vuoden kokemus yrityksemme palveluksessa.

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on vankka kokemus alalta. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja hän on työskennellyt Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa 10 vuoden ajan ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Tuula on toiminut yrittäjänä Siivousvuoksi Oy:ssä lähes 30 vuoden ajan. Hän korostaa yrityksen vahvuuksia sanomalla: ”Emme liiemmin edes mainosta, vaan työ puhukoon puolestaan.”

Ammattitaitoista siivousta kaikille asiakkaillemme

Siivousvuoksi tarjoaa laadukasta siivouspalvelua kaikenkokoisille yrityksille ja kotitalouksille. Toimintamme perustana on vahva ammattitaito ja sitoutuminen asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseen. Käytämme ajanmukaisia siivousmenetelmiä ja -välineitä varmistaaksemme parhaan lopputuloksen jokaisessa kohteessa.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme koulutukseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Kaikilla työntekijöillämme on voimassa olevat työturvallisuuskortit. Järjestämme myös vuosittain koulutuksia ja työpajoja, jossa käsittelemme uusimpia siivousalan trendejä ja parhaita käytäntöjä.

Luotettava kumppani tilaajavastuulain mukaisesti

Tilaajavastuulain noudattaminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi olemme hankkineet Luotettava Kumppani -palvelun tilaajavastuu.fi:stä. Palvelun ylläpitämä raportti sisältää ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot yrityksestämme. Tämä takaa asiakkaillemme sen, että olemme luotettava kumppani yhteistyölle.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme tehneet lujasti töitä ansaitaksemme maineemme luotettavana ja ammattitaitoisena siivousyrityksenä Etelä-Karjalassa. Siivousvuoksi on aina valmiina palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, oli kyseessä sitten pieni tai suuri siivousprojekti. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous siivouspalveluistamme Imatralla ja lähialueilla – olemme valmiina auttamaan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit