Luotettava ja ammattimainen siivouspalvelu

Luotettava ja ammattimainen siivouspalvelu

Tervetuloa Siivousvuoksi Oy:n nettisivuille! Me olemme Etelä-Karjalan alueella toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys. Jo lähes 30 vuotta olemme tarjonneet luotettavaa ja ammattimaista siivouspalvelua Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueella sijaitseville yrityksille, liikkeille sekä kodeille. Siivousvuoksi on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme, ja ammattitaitoisella henkilökunnallamme onkin yli viiden vuoden kokemus yrityksestämme.

Me Siivousvuoksella ymmärrämme, että siisteys ja hygienia ovat tärkeitä tekijöitä minkä tahansa tilan viihtyisyyden ja turvallisuuden kannalta. Siksi luotamme vain parhaisiin tekijöihin ja tarjoamme heille vuosittain koulutusta, jotta he pysyvät ajan tasalla alan parhaista käytännöistä ja uusimmista siivoustekniikoista. Kaikki työntekijämme omaavat työturvallisuuskortin, mikä takaa turvallisen työympäristön sekä meille että asiakkaillemme. Lisäksi me Siivousvuoksella olemme hankkineet tilaajavastuu.fi-palvelun, joka varmistaa, että palvelumme täyttävät ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset.

Tuula Asikainen – Siivousvuoksi Oy:n luotettava toiminnanjohtaja

Siivousvuoksin toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on vankkaa kokemusta sekä siivoustyönjohdosta että yrittäjyydestä. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja hän on toiminut Imatran kaupungin siivoustyönjohdossa 10 vuotta ennen yrittäjäksi ryhtymistä Siivousvuoksessa. Tuula on ollut mukana yrityksen toiminnassa aina sen perustamisesta lähtien, joten hänellä on syvä ymmärrys siivousalan tarpeista ja haasteista.

Tuula Asikainen korostaa, että Siivousvuoksi ei liiemmin mainosta itseään, vaan luottaa työn puhuvan puolestaan. Tämä on meille ylpeydenaihe, sillä parhaat suosittelijamme ovat tyytyväiset asiakkaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista siivouspalvelua, johon he voivat luottaa. Siksi jokainen työ, jonka teemme, tehdään ammattitaidolla ja huolellisuudella – ihan kuin siivoaisimme omaa kotiamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit