Laadukas siivouspalvelu kotitalouksiin

Laadukas siivouspalvelu kotitalouksiin

Tervetuloa Siivousvuoksin sivuille, Etelä-Karjalan tunnetuimman, pidetyn ja arvostetun siivousyrityksen palveluiden äärelle. Siivousvuoksi on toiminut menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta alueella, ja tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita kotitalouksille Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla.

Siivousvuoksin kokemus ja osaaminen

Siivousvuoksin menestys perustuu vahvaan ammattitaitoon ja sitoutuneeseen henkilökuntaan. Yrityksessämme työskentelee noin 20 kokenutta ja ammattitaitoista työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus Siivousvuoksessa. Tämä takaa sen, että saatte kotiinne ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua.

Meillä kaikilla työntekijöillämme on myös työturvallisuuskortti, ja koulutusta järjestämme vuosittain, jotta henkilökuntamme pysyy ajan tasalla alamme parhaista käytännöistä. Asiakkaanamme voitte siis olla varmoja, että teidän kotinne siivous suoritetaan ammattitaidolla ja turvallisesti. Lisäksi olemme hankkineet Luotettava kumppani -palvelun tilaajavastuu.fi:stä ja raporttimme sisältää kaikki ajantasaiset tilaajavastuulain vaatimukset.

Tuula Asikainen – Siivousvuoksin luottamushenkilö

Siivousvuoksin toiminnasta vastaa Tuula Asikainen, jolla on vankka kokemus sekä siivoustyönjohdosta että yrittäjyydestä. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja hän on toiminut Imatran kaupungin siivoustyönjohdon tehtävissä peräti 10 vuotta. Yrittäjänä Siivousvuoksessa hän on myös saanut kerättyä vuosien mittaan laajan kokemuksen alan haasteista ja ratkaisuista.

Tiimimme tavoitteena on tarjota teille korkeatasoista siivouspalvelua ja asiakastyytyväisyyttä, joka puhuu puolestaan. Me Siivousvuoksella olemme sitoutuneet tarjoamaan kotitalouksiin laadukasta siivouspalvelua, joten voitte luottaa siihen, että kotinne loistaa puhtaana ja raikkaana jokaisella siivouskerralla.

Valitsemalla Siivousvuoksin kodin siivouspalveluksi teette oikean valinnan. Olemme Etelä-Karjalan Luotettava Kumppani ja meidän tavoitteemme on tehdä teidän arjestanne helpompaa ja mukavampaa. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän hoitaa kotisi siistiminen puolestasi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit