Koti siistiksi järjestämällä: Siivousvuoksi antaa vinkit

Koti siistiksi järjestämällä: Siivousvuoksi antaa vinkit

Siivousvuoksi on tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys Etelä-Karjalasta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla. Siivousvuoksi on toiminut menestyksekkäästi jo lähes 30 vuotta. Siivousvuoksessa työskentelee noin 20 työntekijää, joista yli puolella on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme. Siivousvuoksi hoitaa niin paikallisten liikkeiden ja yritysten kuin kotienkin siivoukset. Asiantuntemusta löytyy myös ongelmakohteisiin.

Siivousvuoksi Oy:n toiminnasta vastaa Tuula Asikainen. Hänellä on kotitalousteknikon koulutus ja kokemusta Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta 10 vuotta sekä yrittäjänä Siivousvuoksessa lähes 30 vuotta.
„Emme liiemmin edes mainosta, vaan työ puhukoon puolestaan.“
Tuula Asikainen, yrittäjä (Yrittäjä Etelä-Karjala 1/2015)

Siivousvuoksi tarjoaa tehokkaat kotisiivousvinkit

Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme, ja haluamme, että se on siisti ja viihtyisä ympäristö. Siivousvuoksi tarjoaa vinkkejä, joiden avulla voit pitää kotisi siistimpänä ja järjestetympänä arjen kiireiden keskellä.

Ensimmäinen vinkki on pitää kodin pintojen järjestys kunnossa. Jos tavaroita on hujan hajan, tuntuu koti ahtaalta ja epäsiistiltä. Käy läpi kodin eri tilat ja varmista, että jokaisella esineellä on oma paikkansa. Jos huomaat, että tietyt tavarat eivät mahdu mihinkään kategoriaan, harkitse niiden karsimista pois. Järjestetyt pinnat helpottavat siivousta ja tuovat harmoniaa kotiin.

Siivous on tehokkainta, kun se tehdään järjestelmällisesti

Koti voidaan pitää siistinä ja siivottuna, kun siivous tehdään säännöllisesti ja järjestelmällisesti. Siivousvuoksi suosittelee, että kodin siivousta ei lykkää viime hetkeen, vaan jakaa siivoustyön pieniin osiin. Voit esimerkiksi puhdistaa yhden huoneen tai alueen per päivä tai viikko. Näin siivous ei tunnu yhtä työläältä ja saat pidettyä kotisi kunnossa ilman suuria ponnisteluja. Muista myös sisällyttää siivoustoimenpiteet viikkosuunnitelmaan, jotta et unohda mitään osaa kodista.

Siivousvuoksi haluaa auttaa sinua pitämään kodin siistinä ja järjestettynä. Tarjoamme monipuolisia siivouspalveluita räätälöitynä tarpeisiisi. Voit aina luottaa siihen, että ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme hoitaa siivouksen parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteistyömme ansiosta saat aikaa ja vapautta nauttia puhtaasta ja viihtyisästä kodista. Ota yhteyttä Siivousvuokseen ja anna meidän auttaa sinua pitämään kotisi siistiksi ja järjestettynä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit