Ammattimaista siivousta kokemuksella

Miksi valita Siivousvuoksi ammattimaiseen siivoukseen?

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalan tunnetuin ja arvostetuin siivousyritys, jolla on lähes 30 vuoden kokemus alalta. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla tarjoten laadukkaita siivouspalveluita. Yrityksemme ylpeydenaiheena on ammattitaitoinen henkilöstö, jolla on yli viiden vuoden kokemus yrityksessämme.

Kokemuksella ja ammattitaidolla varmistamme asiakkaillemme tehokkaan ja laadukkaan siivouspalvelun. Työntekijämme perehdytetään aina huolella ja useilla heistä on jo vuosien kokemus siivousalalta. Tämä takaa sen, että meillä on asiantuntemusta myös ongelmakohteisiin. Olipa kyse sitten kaupan tai yrityksen tilojen siivoamisesta tai kotien siivouksesta, me hoidamme sen puolestasi ammattitaidolla.

Tuula Asikainen – Siivousvuoksin yrittäjä asiakkaiden palveluksessa

Tuula Asikainen on Siivousvuoksi Oy:n yrittäjä, jolla on kotitalousteknikon koulutus ja lähes 30 vuoden kokemus alalta. Hänellä on myös 10 vuoden kokemus Imatran kaupungin siivoustyönjohdosta. Tuula vastaa yrityksemme toiminnasta ja varmistaa palveluidemme laadun.

Tuula kertoo, että Siivousvuoksi ei liiemmin mainosta itseään, vaan työ puhukoon puolestaan. Yrityksen pitkäaikaiset asiakassuhteet ja hyvä maine alalla ovat osoitus siitä, että teemme siivoustyön ammattimaisesti ja asiakkaiden tarpeet huomioiden. Toimintamme perustuu luottamukseen ja asiakaspalveluun, ja haluamme tarjota monipuolisia ja luotettavia siivouspalveluita asiakkaillemme.

Luotettava ja ammattimainen kumppani

Siivousvuoksi on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen aina luotettavia palveluita. Kaikki työntekijämme ovat suorittaneet työturvallisuuskortin ja osallistuvat vuosittain koulutuksiin, jotta voimme varmistaa työn turvallisuuden ja ammattitaidon. Olemme myös ostaneet tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava kumppani -palveluna, joka takaa asiakkaillemme ajantasaiset vastuullisuustiedot.

Siivousvuoksi on Luotettava Kumppani, jonka voi valita huoletta hoitamaan kaikkia siivouspalveluita niin yrityksen kuin kodin tarpeisiin. Tulemme mielellämme tutustumaan sinun tarpeisiisi ja tarjoamaan räätälöidyn ratkaisun siivouspalvelujen tarpeisiisi. Ota yhteyttä meihin, kun kaipaat luotettavaa ammattilaista siistimään tilasi kokemuksella ja ammattitaidolla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit