Helppoa ja tehokasta siivousta ammattilaisten avulla – Siivousvuoksi Oy

Meistä

Kodin puhtaanapito voi olla haasteellista ja aikaa vievää. Kiireisen arjen keskellä on joskus vaikea löytää aikaa siivota perusteellisesti. Siivousvuoksi on täällä auttamassa sinua. Olemme Etelä-Karjalan alueella toimiva tunnettu ja arvostettu siivousyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo lähes 30 vuoden ajan.

Kaikilla Siivousvuoksen työntekijöillä on vankka kokemus alalta ja yli puolella yli viiden vuoden työkokemus yrityksessämme. Voit siis luottaa siihen, että ammattitaitoiset siivoojamme hoitavat siivousasiat puolestasi tehokkaasti ja huolellisesti. Olemme erikoistuneet sekä paikallisten liikkeiden ja yritysten että kotitalouksien siivouksiin, joten meillä on laaja asiantuntemus erilaisista siivouskohteista.

Siivousvuoksen toiminnasta vastaa pitkän linjan ammattilainen Tuula Asikainen. Tuula on toiminut yrittäjänä Siivousvuoksessa jo lähes kolme vuosikymmentä. Hänellä on alan koulutus sekä lisäksi yli 10 vuoden kokemus siivoustyönjohdosta Imatran kaupungilla.

Työn laatu sekä asiakastyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä

Siivousvuoksen työntekijöillä on työturvallisuuskortit, mikä takaa turvallisen ja ammattimaisen työskentelyn. Pidämme myös huolta henkilökuntamme ammattitaidosta järjestämällä vuosittain tarvittavaa koulutusta, jotta pysymme ajan tasalla siivousalan uusimmista menetelmistä.

Olemme myös hankkineet Luotettava kumppani -sertifikaatin, mikä tarkoittaa, että meihin voi luottaa. Palvelu ylläpitää raportin, joka sisältää ajantasaiset tiedot tilaajavastuulain mukaisesti. Näin varmistamme, että olemme aina luotettava kumppani asiakkaillemme.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Aiheeseen liittyvät artikkelit